Imagini uluitoare cu Simona Halep! Unde a fost surprinsă înainte de a fi suspendată. Acum a ieşit totul la iveală / Foto

Simona Halep este suspendată temporar din tenis după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat la US Open.

Pe 21 octombrie 2022, Halep a primit o vestere teribilă! A fost înștiințată oficială că este depistată pozitiv la un control anti doping.

Simona Halep, imagini uluitoare

Cu trei zile înainte de aflarea veștii că este suspendată, Simona a fost surprinsă la o terasă ”de provincie” împreună cu o cunoștință a ei.

O fană a Simonei a postat imaginea pe Twitter și a adăugat o descriere emoționantă.

„Era cu trei zile înaine de nenorocire! Îmi lipsește atât de mult să o văd pe teren”, a spus o fană a Simonei Halep, care a distribuit imaginea pe Twitter.

Foto: Twitter

Halep și-a anunțat fanii că a fost suspendată printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Astăzi incepe cea mai grea luptă din viața mea: o luptă pentru adevăr. Am fost informată că am fost testată pozitiv cu o substanța numită Roxadustat, într-o cantitatea foarte mică, care reprezintă cel mai mare șoc din viața mea.

În întreaga mea carieră, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin cap și este împotriva tuturor valorilor cu care am fost educată. Pusă în fața unei situații atât de nedreaptă, mă simt complet confuză și trădată.

Voi lupta până la final ca să dovedesc că n-am luat cu bună știință nicio substanță interzisă și am încredere că, mai devreme sau mai tărziu, adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare, și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, se arată într-un mesaj al Simonei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed