Simona Halep este terminată! S-a aflat până când ar putea fi suspendată. Cine a dat-o de gol

Simona Halep este suspendată temporar din tenis după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat la US Open.

Patrick Mouratoglou a luat o decizie uluitoare care pare că ”o dă de gol” pe Halep în ceea ce privește durata suspendării.

Simona Halep, suspendare imensă

Toate indiciile duc spre ipoteza în care Simona Halep nu va scăpa de suspendare până la jumătatea anului.

Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a prelungit contracul cu Holger Rune până în vară.

Simona a ispășit deja 5 luni din suspendare, iar Mouratoglou nu își putea prelungi înțelegerea cu Rune în cazul în care exista posibilitatea ca românce să îi fie ridicată suspendarea.

Informația a fost confirmată și de Holger Rune. Danezul își dorește ca francezul să continue pe termen lung în staff-ul său: „Bineînțeles că mi-ar plăcea! (n.r. – o colaborare pe termen lung). Este un antrenor bun rău și a căpătat o experiență cu Serena. A fost pus în toate situațiile posibile. După sezonul de zgură vom stabili ce vom face pe termen lung”, a declarat Rune pentru publicația daneză Ekstra.

Simona Halep are contract cu Patrick Mouratoglou până în vara acestui an. Între cei doi va avea loc o discuție iar colaborarea lor depinde foarte mult de suspendarea Simonei.

Românca a jucat ultimul meci oficial la US Open în 2022.

Distribuie articol:

COMENTARII

4 COMENTARII

  1. Ai schimbat TOT STAFUL , Asa patesti cand te increzi in niste OAMENI CARE NU DAU DOI BANI PE TINE < CARE SE UITA LA TINE CA LA O PRODUCATOARE DE BANI . Ai avut LANGA TINE ROMANI TAI TRUP SI SUFLET PT TINE < DAR AI VRUT ALCEVA ,acum ai ce ai cautat. TRIST .

  2. Cazul lui Simona e identic cu cel al Varvarei Lepcenco. Lepcenco tenismena americana de origine ucraineana a cumpărat în Ucraina doua doze de energizant. La controlul doping dansa a fost depistata pozitiv cu modafinol. Sportiva a afirmat ca nu s-a dopat di nici pe doze nu se specifica continutul aceastei substante Ambele doze de energizant ( una începută de sportiva, și una intacta) au fost analizate de WADA și sa descoperit acea substanta. Dar necatand la asta sportiva a fost suspendata inițial pe 4 ani și apo după recursul la TAS pe 21 de luni

  3. Sincer, cred că nu avem motive să o compatimim pe Simona Halep. Este o sportivă ce a fost depistată pozitiv și ca atare trebuie suspendată. Restul nu mai contează! Că din greșeală, că din prostie, că din gelozia uneia sau altuia, că din suplimente nutritive. A fost prinsă deci este vinovată și trebuie suspendată! Riscurile meseriei! Scuzele și tertipurile cu natura și planeta e de vină nu ține. E ca în tenisul pe care îl joacă! A mușcat mingea tușa e punct valabil, a mușcat stimulentul interzis e suspendată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed