Șoc total pentru Simona Halep! Ce a pățit fratele sportivei la propria nuntă. Abia acum s-a aflat adevărul

Simona Halep și fratele său, Nicolae, sunt extrem de apropiați. Acesta și-a susținut sora mereu, iar acum încercă să o ajute să treacă peste momentele dificile. La finalul anului trecut, jucătoarea de tenis și-a petrecut vacanța în Grecia alături de Nicolae și de soția acestuia.

Fratele Simonei Halep s-a însurat în anul 2014 și a avut parte de momente pe care nu le va uita niciodată. Acesta i-a lăsat mască pe toți după ce a dezvăluit suma de bani pe care a strâns-o la fericitul eveniment. Cum cei aproape 400 de invitații au fost cu dare de mână, la final mirii au rămas cu aproximativ 80.000 de euro.

Potrivit wowbiz.ro, meciul a costat aproximativ 70 de euro.

Simona Halep este ajutată de fratele său

Fostul lider mondial are o avere estimată la aproximativ 47 de milioane de euro. Halep a început în ultima vreme să facă diferite investiții în imobiliare, iar cel care o ajută este fratele său.

„Familia mea m-a susținut încă din ziua în care am început să joc tenis! Faptul că i-am avut lângă mine a contat enorm atât la victorii, cât și după înfrângeri. Le mulțumesc tare mult pentru susținere, în special fratelui meu! El este o persoană specială în viața mea, pentru că m-a sprijinit cel mai mult!”, declara în trecut Simona Halep.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed