Imagini teribile cu Novak Djokovic! Sârbul nu s-a mai abţinut după finala Australian Open 2023. A izbucnit în plâns / Video

Imagini teribile cu Novak Djokovic! Sârbul nu s-a mai abţinut după finala Australian Open 2023. A izbucnit în plâns după cel de-al 10-lea triumf de la Melbourne. Nole s-a descătuşat după victorie.

Novak Djokovic a rescris istoria la Australian Open 2023. După ce anul trecut a fost interzis, acum a revenit în stil de mare campion.

Imagini teribile cu Novak Djokovic!

La finalul partidei, Novak Djokovic nu și-a putut stăpâni lacrimile. A mers în loja sa, printre colaboratori și membrii familiei, s-a prăbușit și a pufnit în plâns. Pentru a zecea oară în carieră, Novak este campion la Australian Open. L-a învins în finala de astăzi pe Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 7-6 (4), 7-6 (5).

A urcat în loja lui, acolo unde se aflau colaboratorii din staff și membrii familiei. I-a îmbrățișat, s-a bucurat alături de aceștia, apoi s-a prăbușit printre ei și a început să plângă.

Djokovic a rămas întins câteva zeci de secunde. Apoi a coborât cu greu din lojă. Tremura de emoţii, s-a așezat pe bancă, unde a băgat capul în prosop. Anul trecut, Djokovic nu a putut participa la Australian Open, turneul său favorit. Nu a fost lăsat să intre în țară pentru că nu era vaccinat.

Cu succesul de astăzi, Djokovic a ajuns la 22 de titluri de Grand Slam, cel mai mare număr din istorie, cu care se mai laudă doar Rafael Nadal. „Nu iau nimic de-a gata, Le mulţumesc familiei şi echipei mele să tolerează uneori cea mai urâtă parte a personalităţii mele. Vă mulţumesc pentru răbdare şi dragoste.

Dragă Goran, îţi mulţumesc din toată inima. Acest trofeu este şi al tău. A fost unul dintre cele mai dificile turnee. Nu am jucat anul trecut, m-am întors în acest an. Mulţumesc tuturor care m-au făcut să mă simt binevenit aici. Mulţumesc, Rod Laver, pentru prezenţă, pentru că am jucat cel mai bun tenis aici. Doar familia şi echipa ştiu prin ce am trecut în ultimele 4-5 săptămâni. Având în vedere circumstanţele, este cea mai mare victorie din cariera mea”, a declarat Djokovic.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed