Novak Djokovic calcă totul în picioare! S-a terminat finala Australian Open 2023. Meci fabulos la Melbourne

Novak Djokovic calcă totul în picioare! S-a terminat finala Australian Open 2023. Meci fabulos la Melbourne realizat de către sârb. Nole nu i-a dat nicio şansă adversarului său pe care l-a învins în minim de seturi.

Novak Djokovic e noul rege de la Australian Open 2023. După ce anul trecut a primit interzis în Australia, acum sârbul şi-a luat revanşa.

Novak Djokovic calcă totul în picioare!

Novak Djokovic a jucat perfect în faţa locului 4 ATP. L-a învins fără drept de apel, în minim de seturi, pe Stefanos Tsitsipas. Sârbul a câştigat primul turneu de Grand Slam al anului şi şi-a trecut al 10-lea Australian open în palmares.

Deşi a avut nevoie de un time-out medical între seturile doi și trei, Nole a mers ca un ceas elveţian. Djokovic și Tsitsipas s-au mai înfruntat de 13 ori până la această finală. Sârbul s-a impus în 10 rânduri. Novak a câștigat toate cele patru meciuri din 2022.

Primul set a fost la discreţia sârbului care şi l-a trecut în cont cu scorul de 6-3. Al doilea a fost unul mai echilibrat. Nole şi grecul au ajuns la tie-break. În prelungiri, tot Djokovic a fost mai bun. A făcut 2-0 la seturi după ce s-a impus în prelungiri la 4. Echilibrat a fost şi setul al treilea al finalei din Australia. S-a mers cap la cap şi a fost tot o rundă lungă. Ca şi în al doilea set, s-a ajuns în tie-break. Acolo, grecul n-a făcut faţă. A pierdut la 5 tie-break-ul, dar şi finala.

Experienţa lui Djokovic şi-a spus însă cuvântul. Sârbul a închis finala şi şi-a adjudecat al 10-lea trofeu de la Melbourne. După această victorie fabuloasă, Novak va fi noul lider mondial ATP începând de luni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed