Novak Djokovic, făcut praf! Cristian Tudor Popescu, intervenţie dură în scandalul momentului. A dat de pământ cu sârbul

Novak Djokovic, făcut praf! Cristian Tudor Popescu, intervenţie dură în scandalul momentului. A dat de pământ pur şi simplu cu jucătorul sârb. Totul vine după ce a făcut tatăl sportivului la Australian Open 2023.

Novak Djokovic este aproape de o nouă performanţă uriaşă. Ar putea să câştige Australian Open 2023. Este deja în marea finală care se va juca duminică.

Novak Djokovic, făcut praf!

Totuşi, Novak Djokovic se află în centrul unui nou scandal. Totul s-a întâmplat din cauza tatălui său care a fost surprins alături de mai mulţi fani. Aceştia aveau un steag al Rusiei şi i-au strigat numele dictatorului rus, Vladimir Putin. În urma acestei ieşiri, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a anunțat că nu va urmări ultimul act al AO ca formă de protest.

CTP e extrem de deranjat de atitudinea tatălui lui Novak, ​Srdjan Djokovic. Părintele marelui campion s-a fotografiat la Australian Open alături de unii fani ruși. Aceştian aveau pe tricouri simbolul Z și un steag cu chipul lui Vladimir Putin.

După acest episod, ​Srdjan nu a mai apărut în tribune la semifinala dintre Nole și Tommy Paul. După ce a triumfat în fața americanului, Novak Djokovic a încercat să explice gestul tatălui său. „Noi, ca familie, am trecut prin războaie!”, a spus sportivul.

„Nu voi scrie nimic despre finala AOpen.

„Tata trecea pe acolo. Erau multe steaguri ale Serbiei. Asta a crezut el. Credea că se fotografiază cu cineva din Serbia. Atâta tot”.

O nouă mostră de prostire în față a unei lumi întregi, după cele de acum un an, produsă de Novak Djoković. Este „explicația” campionului sârb pentru cel mai nou gest respingător făcut de tatăl său; cunoscut ca antioccidental agresiv, conspiraționist mondial și proputin, S. Djoković s-a filmat la Melbourne, așa cum se poate vedea pe net, clar și pentru idioții drept care ne ia fiul lui, împreună cu un hăndrălău care poartă pe piept simbolul sinistru Z și în mâini un steag al Rusiei cu chipul lui Putin imprimat pe el. Ăsta e steagul Serbiei, de care ne spune N. Djoković.

Nu voi scrie nimic despre finala Australian Open de mâine, deoarece nu mă voi uita la meci. Protestez și eu cum pot împotriva minciunilor și măgăriilor marca Djoković” este postarea de pe pagina de Facebook a lui Cristian Tudor Popescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed