Ilie Năstase se îndreaptă către divorțul cu numărul 5? Ultimul scandal dintre primul lider ATP și mai tânăra soție, Ioana l-a desființat!

După cel mai recent scandal dintre ei, Ioana Năstase a anunțat că va lua o pauză în căsnicie și se va distanța de Ilie. Era furioasă și-și acuza soțul că a lăsat intenționat să se rostogolească știrea că ea a dispărut, nu-i mai răspunde la telefon și și-ar fi însușit și câteva milioane de euro.

Ulterior, legendarul sportiv a rămas fără permis din nou, fiind prins băut la volan. Dar a încercat să-și negocieze împăcarea cu soția cu un braț de flori. Surprins cu ele la portbagaj, Nasty a precizat că doar le ducea la domiciliul comun, că nu e certat cu nevasta și locuiesc împreună.

Dar acum nu mai e loc de îndoială. Fiindcă cea de-a cincea doamnă Năstase îl face praf pe fostul parlamentar, după ultimele evenimente. Mai exact, Ioana a fost surprinsă cu paharul la gură într-un restaurant și este foc și pară pe Ilie. Pe care printre rânduri îl amenință din nou cu divorțul. Pe care l-a mai băgat de două ori, dar niciodată n-a mers până la capăt.

”Ilie își pregătise tot!”

„Nu este absolut nimic adevărat! Vă spun cât am băut eu, că nu-mi place să mă ascund, eu sunt un om sincer. Două butelcuțe, din acelea mici, de țuică! Atât! Eu urma să mă întâlnesc cu niște prieteni comuni, de-ai mei și de-ai lui Ilie. Ei au zis că vor să-l vadă și pe el. Atunci le-am recomandat să meargă la localul pe care Ilie îl frecventează aproape în fiecare seară.

Am mers, ne-am așezat la o masă și am stat la povești. Pe Ilie l-am văzut foarte agitat! Nu înțelegeam de ce. Probabil că el aștepta să mă surprindă paparazzi! E incredibil! Eu nu sunt consumatoare de alcool. E acolo la local, la nea Costică o tuiculiță, cu miere și portocală, dulce, pe care el ne-o oferă mereu. Două butelcuțe, atât am băut! Două ceșcute, nu cinci! Au dat imaginile să se repete!

Ilie se tot uita, stânga-dreapta, căuta harță! Ilie își pregătise tot. La un moment dat, l-am văzut ieșind pe afară să inspecteze. Premeditase totul! Știa că nu-l pot refuza pe nea Costică cu țuiculița. I-am spus, într-un final, prietenei mele că mă retrag și am plecat pe picioarele mele spre casă.

”Nu știu cât mai rezist în situația asta!”

Puteam să iau mașina, dar am vrut să respect legea și nu m-am urcat la volan. Am luat un taxi! Eram pe tocuri! Păi, dacă eram beată, nu cădeam de pe tocuri?! O femeie când e beată cade de pe scaun! M-au urmărit până la ușa blocului. Am băgat pin-ul și am intrat!” , a declarat Ioana Simion pentru Click!

„Când am văzut dimineață scandalul, am rămas, pur și simplu, șocată! Plus că m-a sunat băiatul meu disperat! Și mama m-a sunat, dar nu am avut curaj să-i răspund. Sunt lucruri care afectează un om! Poți să spui despre mine că am 10.000 de genți, că-mi plac hainele de firmă, dar nu că îmi place alcoolul.

Ilie face lucruri de neimaginat! Să-l țină Dumnezeu sănătos, să-i lumineze mintea, eu le duc pe toate, dar, sincer nu știu cât mai rezist în situația asta!”, a conchis Ioana Simion, pentru Click!

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed