Ilie Năstase șochează în plin scandal cu soția lui: `Nu înțeleg cine este tâmpitul`

Ilie Năstase și Ioana Simion sunt căsătoriți din 2020, iar relația lor a fost tot timpul una zbuciumată.

Ultima ispravă a celor doi, a fost petrecută în urmă cu puțin timp, atunci când ”Nasty” și-ar fi dat soția dispărută.

Ilie Năstase infirmă zvonurile care anunțau divorțul

După o serie de informații și zvonuri conform cărora, fostul lider ATP ar fi pierdut circa 2.000.000 de euro în cazul unui divorț, cei doi soți au fost surprinși împreună la o cafenea de fițe din centrul capitalei.

Se pare că Năstase și-a așteptat soția cu un buchet imens de flori dar Ioana nu a ”gustat” foarte tare gestul, motiv pentru care a refuzat florile și a părăsit cafeneau la 10 minute de la sosire.
Ilie Năstase a ținut să lămurească aceste informații și să facă lumină în cazul lui și al soției.

”În acel material în care ați scris ca Ioana mi-a dat florile înapoi vreau să vă zic că doar le-am dus la mașină. Nu le-a refuzat. Eu i-am luat florile soției mele și le-am pus atunci în portbagaj pentru că Ioana trebuia să plece în altă parte, avea de rezolvat unele lucruri. Ce să mă împac cu ea?! Eu stau cu ea împreună în aceeași casă. De ce să mă împac, când noi doi nu am fost certați?

Plus că vreau să mai lămuresc câteva zvonuri, de acum câteva zile, în care se spunea că Ioana a plecat cu două milioane de euro de la mine… Nu înțeleg cine e tâmpitul care citește o astfel de știre cum că Ioana a plecat cu atâția bani de acasă. Dar voi nu vă gândiți că putea să o prindă cineva pe stradă să îi dea în cap să îi caute banii pe care nu îi avea?! Este foarte urât„, a spus Năstase pentru click.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari