Ilie Năstase, și fără permis, și fără nevastă? Ioana e de neînduplecat ce s-a întâmplat la întâlnirea-bombă!

Ioana Năstase a tunat și a fulgerat și a trântit ușa, pe românește. După ce fostul lider ATP, primul din istorie, a dat-o pe surse dispărută și s-a rostogolit informația cum că l-ar fi deposedat și de niște parale bune, cea de-a cincea doamnă Năstase a luat foc.

I-a reproșat public celebrului soț că intenționat a intervenit în favoarea ei abia după 5 zile, dorind să o umilească și să o lovească unde o doare. N-a ieșit să o apere, după s-a scris că ar fi fugit după ce și-a ”tras” pe dreapta o parte din averea lui Nasty.

”Ilie se hrănește cu circ!”

”Eu cred că Ilie cu asta se hrănește. Ar trebui să lucreze acolo, la circ, el fără circ nu poate să trăiască.”, spunea recent Ioana la Pro TV, la Măruță, acolo unde recunoștea și faptul că Ilie ar fi agresat-o.

”Dar ce, voi nu știți? Și nu doar o dată! El nu e așa cum îl vedeți în public, în momentul în care intră pe ușa casei, este un alt om.”, a dezvăluit soția fostului parlamentar.

Care a aflat apoi, cu stupoare, că soțul ei a rămas și pieton, după ce s-a urcat iar băut la volan și a fost prins. Mai apoi, Năstase a mai comis-o o dată, înjurând o jurnalistă. Așa că a luat hotărârea să ia o pauză de la căsnicie.

Ioana n-a spus dacă va introduce pentru a treia oară divorț, însă ce e cert e că la întâlnirea surprinsă de Click, dintre ea și Nasty, n-a zăbovit prea mult. Și a plecat val-vârtej fără să se uite la florile cu care legendarul sportiv se prezentase. Semn că fostului parlamentar nu i-a reușit schema.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Alertă la Campionatul Mondial: Kylian Mbappe s-a accidentat/ FOTO

Echipa națională a Franței pare blestemată la acest Campionat...

Mirel Rădoi s-a dezlănţuit! A trecut la ameninţări după egalul cu Chindia. Jucătorii, criticaţi dur

Mirel Rădoi s-a dezlănţuit! A trecut la ameninţări după...

Parteneri
Recomandari