Ilie Năstase, acuzat de Brigitte că a băgat-o pe Amalia în relația lor: `Am avut o căsnicie în trei, mergeam la Roland Garros, ea intra cu el, eu stăteam afară`!

Brigitte Pastramă și Ilie Năstase au fost căsătoriți între 2013 și 2018. Iar cel de-al patrulea mariaj al primului lider ATP din istorie a fost unul cu certuri și împăcări, cu scandaluri, și chiar cu acuzații de infidelitate.

Evident că, la un moment dat, căsnicia lui Năstase cu vulcanica Brigitte s-a destrămat. Ea a devenit doamna Pastramă, el s-a însurat cu Ioana Simion.

Iar dacă legenda tenisului mondial a preferat să nu mai ”dezgroape morții”, cum s-ar spune, Brigitte a povestit recent amănunte din mariajul cu Ilie. Mai exact, a spus care au fost motivele care au dus la divorț, în opinia ei.

„În 2016 am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept. A fost un șoc pentru mine. În România s-a spus că aș putea avea cancer. Am fost la Viena. Ilie n-a venit nicio clipă cu mine.
Din păcate, căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei. Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta. Ea (n.r. – Amalia Năstase) m-a trimis undeva, la un centru unde aveau niște aparate foarte primitive.

Eu am silicoane și nu se vedea ce e în spatele silicoanelor. Și apoi (n.r. – Ilie și Amalia Năstase)au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită, că vreau să-l țin pe Ilie prin niște boli false. Eu chiar aveam trei tumori care mergeau spre ganglion”, a explicat bruneta în podcastul Taclale, potrivit Cancan.

Cu Amalia, soția de dinaintea ei și mamă a copiilor lui Năstase, Brigitte n-a putut să se suporte niciodată. „Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros, ea mergea cu el, iar eu stăteam afară.

Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că, dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la biserică și plângeam”, a mai povestit Brigitte.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari