Ilie Dumitrescu a răbufnit și l-a făcut praf pe Mihai Stoichiță: `Am ajuns să ne bucurăm că am avut o prestație bună la 0-2 pentru adversar, e trist!`

Ilie Dumitrescu s-a arătat deranjat de discursul lui Mihai Stoichiță la finalul partidei pierdute de naționala României, scor 1-2. împotriva Sloveniei.

Mihai Stoichițăa scos în evidență faptul că România a făcut o repriză secundă foarte bună în înfrângerea cu Slovenia.

Declarația care l-a înfuriat pe Ilie Dumitrescu

”Am văzut că s-a vorbit doar de prima repriză cu Slovenia. Să nu uităm totuși că am făcut o repriză secundă foarte bună”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport, moment în care Ilie Dumitrescu a explodat de nervi.

”Vorbim despre repriza a doua de parcă am câștigat cu 3-2 sau cu 4-2. Noi am pierdut totuși cu 1-2, în ciuda reprizei bune. Dacă am ajuns să ne bucurăm că am avut o prestație bună la 0-2 pentru adversar, e trist!

Dacă marcau Messi sau Ronaldo cu Moldova, îi lăudam, în ciuda nivelului scăzut al adversarului. Totuși au fost niște execuții, acești copii merită încurajați” a spus Ilie Dumitrescu, potrivit sursei menționate.

În ultima perioadă s-a zvonit tot mai des faptul că Ilie Dumitrescu este curtat de FRF.

Poziția pe care ar urma să o ocupe Dumitrescu în cadrul FRF, este chiar poziția ocupată acum de Mihai Stoichiță, cea de Director Tehnic.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari