Greşeala uriaşă a lui Adrian Mititelu! Ce i-a făcut lui Adrian Mutu. O glorie a Craiovei Maxima a dat cărţile pe faţă

Greşeala uriaşă a lui Adrian Mititelu! S-a aflat ce i-a făcut finanţatorul lui FCU Craiova lui Adrian Mutu. O glorie a Craiovei Maxima a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre actualul antrenor de la Rapid.

Adrian Mititelu este dat de gol. Aurel Ţicleanu a vorbit despre Adrian Mutu. Acesta îl laudă pe actualul antrenor de la Rapid. Crede că cei de la FCU Craiova ar fi trebuit să îi ofere mai mult timp tehnicianului.

Greşeala uriaşă a lui Adrian Mititelu!

Aurel Țicleanu, fost jucător la Universitatea Craiova, a vorbit despre decizia pe care a luat-o echipa patronată de Adrian Mititelu în cazul lui Mutu. „Datorită faptului că sunt aproape de Școala de Antrenori în ultima perioadă, aș vrea să remarc aportul antrenorului la Rapid, pe Adrian Mutu, și să fac o legătură cu Craiova.

Cred că Craiova (n.r. FC U Craiova) nu a măsurat bine când a renunțat prea repede la Mutu. L-am avut în grupa mea, la Licența PRO”, a spus Aurel Țicleanu, conform prosport.ro.

Aurel Țicleanu a spus la ProSport Live că este o încântare să o privească jucând pe echipa antrenată de Adrian Mutu. Fostul fotbalist al grupării din Bănie a ținut să îl felicite pe tehnicianul giuleștenilor, dar și pe ceilalți oameni din cadrul clubului Rapid.

„Răul celor de la Craiova s-a întors spre binele celor de la Rapid. Uite, incredibil, nu am crezut că își va găsi locul Adrian Mutu tocmai la Rapid. Dar bravo lor, bravo Rapidului, joacă fotbal, e o plăcere să îi privești. Sigur că un aport îl are și publicul și noul stadion și abia aștept meciul care stă înceapă”, a spus Aurel Țicleanu, la ProSport Live.

(n.r. la Craiova, se trăiește mai intens) Da, dar am pretenții de la ei că au minte, adică ei au schimbat 23 de jucători și voiau peste noapte să joace… Nu poți să faci echipă peste noapte, trebuie să ai puțină răbdare, iar ei dacă luau datele statistice, vedeau că totuși Craiova era una dintre echipele care ataca cel mai mult” – Aurel Țicleanu la ProSport Live

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed