Adrian Mititelu nu s-a mai putut abține. Ce a făcut șeful oltenilor după înfrângerea cu Petrolul

Adrian Mititelu nu s-a mai putut abține. După ce FCU Craiova a pierdut meciul cu Petrolul, scor 0-1, s-a dus direct la vestiare.

În urma acestui rezultat, oltenii au pierdut primul loc din play-out.

Adrian Mititelu nu s-a mai putut abține

Înfrângerea cu Petrolul s-a supărat pe Adrian Mititelu. Dragoș Albu și Nicolo Napoli au dezvăluit că patronul echipei a mers la vestiare în încercarea de a-și încuraja jucătorii.

„Adrian Mititelu a intrat în vestiar, a vorbit, e normal să vorbească. Toți suntem supărați, pentru că nu am putut să obținem un rezultat bun. Nu am marcat. S-au băgat pe două linii și a fost dificil să înscriem. Am tras de la distanță, dar nu am putut egala. Jucătorii nu sunt roboți, să joace mereu bine.

Nu știu care este problema, trebuie să vorbesc cu jucătorii mei și să vedem de ce nu ne descurcăm după pauzele competiționale”, a declarat Nicolo Napoli.

Dragoș Albu: „Trebuie să ne revenim”

„Domnul Mititelu a venit la vestiar, discuția a fost foarte pozitivă, ne-a întrebat cum ne-am simțit, de ce mai avem nevoie, atât. A încercat să culeagă informații de la noi, să ne ajute să ne revenim.

Jocul nostru oscilează, ba avem momente bune, ba momente foarte proaste. Trebuie să ne revenim, ăsta este adevărul”, a spus și Dragoș Albu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari