Gigi Becali, somat să facă mutarea! Anunţul public al lui Mihai Pintilii: ‘E un băiat senzaţional’

Gigi Becali, somat să facă mutarea! Anunţul public al lui Mihai Pintilii, antrenorul fără licenţă al celor de la FCSB. Acesta i-a transmis latifundiarului din Pipera ce trebuie să facă în cazul lui Mihai Pintilii.

Gigi Becali ezită să îl cumpere pe Deian Sorescu din Polonia. Momentan, jucătorul este doar împrumutat la FCSB.

Gigi Becali, somat să facă mutarea!

Gigi Becali a spus clar. Transferul definitiv al lui Deian Sorescu depinde de câștigarea titlului. Până atunci, antrenorul fără licență, Mihai Pintilii, recomandă achiziționarea extremei dreapta.

„În primul rând, eu nu am acei bani, 850.000 de euro (n.r. – râde). Nu ține de mine. Dacă ar fi după mine, l-aș lua mâine. Sunt mulțumit de el. Ar fi și culmea să-i zici ceva. Este un băiat senzațional”, a spus Pintilii în podcastul Victory Cup.

„Dacă o să fim în fața CFR-ului când se termină campionatul, o să achităm clauza de cumpărare pentru Sorescu. Pentru că apoi vrem Liga Campionilor”, a declarat recent Becali.

FCSB a plătit 50.000 € ca să-l împrumute pe Deian Sorescu de la Rakow până la sfârșitul acestui sezon. Dacă vor dori să-l păstreze, roș-albaștrii vor avea de achitat încă 950.000 €.

Sorescu câștigă 16.500 de euro în fiecare lună în care evoluează la FCSB sub formă de împrumut. În cazul în care îl va convinge pe Becali și o să fie transferat definitiv, contractul nou o să fie valabil trei ani. Mai mult, jucătorul va încasa 19.000 de euro lunar, un salariu dintre cele mai mari din campionat.

Progresul pe care l-a înregistrat Deian e unul semnificativ, dat fiind faptul că el primea la un moment dat la Dinamo doar 2.500 de euro lunar, printre cele mai mici salarii din competiție.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari