Gigi Becali râde de rivalii din Superliga! Anunţul care va stârni un scandal uriaş. Cum a numit o contracandidată la play-off

Gigi Becali râde de rivalii din Superliga! Anunţul care va stârni un scandal uriaş între patroni. Latifundiarul din Pipera, ironii la adresa jucătorilor. S-a aflat cum a numit o contracandidată la play-off.

Gigi Becali îi face praf pe rivali! A dezvăluit public cum a poreclit o formație din Superliga. Se va isca un scandal.

Gigi Becali râde de rivalii din Superliga!

Covăsnenii de la Sepsi Sf. Gheorghe au fost porecliți de către patronul FCSB. Gigi Becali folosește apelativul doar în discuțiile sale cu apropiații, însă, omul de afaceri a împărtășit informația publicului, în scop de amuzament.

Sepsi devine ”Pepsi” în discuțiile private ale latifundiarului din Pipera. Becali a declarat că nu are intenția de a jigni pe nimeni, aceste lucruri făcând parte doar din personalitatea jucăușă a sefului vicecampioanei.

„Charalambous e prea băiat bun. I-am spus: «Când îți mai pune întrebare cu cine este antrenor le mulțumești și pleci». Păi, băi, ajunge! Dacă știți care este situația pentru ce mai discutați atât de mult?

Situația este că ce s-a întâmplat cu Dioszegi (n.r. Laszlo Dioszegi), cu Sepsi, că trei jucători care au fost intrat la pauză au scos 11 metri și au dat gol. Au zis ei că din fotoliu și atunci am spus «Bine, din fotoliu iau campionatul».

Nu mai zic de Pepsi, că atunci când le zic așa îi alint, dar dacă zic de multe ori înseamnă că-i batjocoresc. Glumim, dar glumești când zici o dată, de două ori, dacă îi zici numai Pepsi atunci e batjocură și oamenii ăia nu merită. Ăia sunt unguri, sunt oameni cuminți. Mai ales Dioszegi, o bomboană de om este. Și atunci de ce să fac?”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Amenințare serioasă către șefii Echipei Armatei

Gigi Becali continuă scandalul monstru și a amenințat conducerea CSA Steaua că va da startul unor anchete serioase. Patronul roș-albaștrilor nu se va da bătut până nu va face Echipa Armatei să devină ”anonimă”.

„Vor fi ei (n.r. CSA Steaua) anonimi pentru că le vom lua numele. Nici pe cale sportivă nu mai sunt.

Nu mai intră în play-off. Au fost 30 de inşi pe Ghencea. Au făcut stadion de 100 de milioane şi merg 30 de inşi. Le e frică, ştiţi de ce? Pentru că ei nu îşi pot justifica banii cheltuiţi, aproximativ 20 de milioane de euro.

Ca să dea salarii, trebuie să ia jucători! Cum să justifici? Acolo sunt nişte oameni, care vin la birou, se angajează de bună credinţă ca să pună o pâine pe masă la familie.

Ei nu ştiu când s-au angajat că se angrenează într-o construcţie penală, fără să îşi dea seama. Iar când vine ancheta, nu mai ţine cont de cine ce a făcut. Şi oamenii pot face puşcărie nevinovaţi.

Începe Dumnezeu să le facă dreptate. M-au hingherit într-un hal fără de hal. Ba să jucăm la Buzău, la Giurgiu. În condiţiile în care s-a făcut stadion de 100 de milioane de euro. În situaţia în care generalii, miniştrii au semnat şi am preluat echipa pe Hotărâre de Guvern.

A semnat Adrian Năstase, miniştri de Armată. De acolo am preluat”, a declarat Gigi Becali, potrivit sursei de mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed