Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri incredibile despre un accident rutier. Cum a ajutat o femeie

Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri incredibile despre un accident rutier. S-a aflat cum a ajutat o femeie care avea mari probleme.

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier, după ce o femeie de la volanul unui automobil, care se afla in spatele mașinii conduse de latifundiarul din Pipera, nu a păstrat distanța regulamentară. Asta a dus la tamponarea ușoară a celor două mașini.

Gigi Becali și-a asumat încă un accident

Gigi Becali și-a asumat accidentul și i-a oferit femeii care a provocat accidentul o suma mare de bani pentru reparația mașinii. Acesta a negat ca mașina lui să fie lovită.

Patronul de la FCSB a povestit la Fanatik, cum tot în acest an, a trecut tot printr-un accident rutier provocat de o femeie. A fost unul mai grav decât cel de zilele trecute. Becali, la fel, și-a asumat toată vina și a suportat toate cheltuielile pentru repararea mașinilor.

„Hai să-ți spun încă ceva. Treceam cu mașina. Vine o femeie din intersecție și intră în mine. Acum vreo trei, patru luni. A început femeia să plângă: ‘Vai, ce am făcut, ce am dres!’. Tremura. Era la niște Servicii, era ofițer, zicea că trebuie să raporteze la serviciu.

I-am zis: ‘Bine, uite cum facem. Nu mai știe nimeni’. Am chemat de la mine de la Palat șoferi, am luat mașina ei, am dus-o la reparat la un garaj. I-am plătit eu reparația și pentru a mea n-am pus-o să dea niciun ban. Dacă chemam Poliția, trebuia să constate, dar ea zicea că trebuie să raporteze, să nu se supere șefa ei. Și a raportat.

I-am dat și sofer să o ducă acasă. Am și plătit! Mașina ei era în praf, avea o mașină mică, m-a costat vreo 2.000 de euro. Mașina mea o plătește ăsta… m-am dat că sunt eu vinovat! Femeia zicea: ‘Am auzit de dumneata, dar chiar așa?!’. Chiar așa! Dacă pot să te ajut pe tine… eu sunt om puternic. La oamenii puternici nu contează asta. Eu mă aplec la ăia slabi și le pup picioarele, iar la ăia tari le rup capul”, a spus Gigi Becali, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed