Gigi Becali s-a dezlănţuit! Umilinţă totală la adresa echipei Armatei. A spus totul în direct

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Umilinţă totală la adresa echipei Armatei. A spus totul în direct.

Patronul de la FCSB s-a amuzat pe seama faptului că la meciul CSA Steaua-Unirea Slobozia, scor 1-1, au fost numai 1000 de suporteri în tribune.

Gigi Becali s-a dezlănţuit

Mai apoi, Gigi Becali a spus că nu ar fi pierdut procesele pentru marca Steaua dacă nu ar fi fost la închisoare.

„La Oradea este nebunie mare că nu vor să ne dea nici bilete la galerie. Ei spun că nu s-au confruntat cu o asemenea situaţie. Vor fi ei (n.r. CSA Steaua) anonimi pentru că le vom lua numele. Nici pe cale sportivă nu mai sunt.

Nu mai intră în play-off. Au fost 30 de inşi pe Ghencea. Au făcut stadion de 100 de milioane şi merg 30 de inşi. Le e frică, ştiţi de ce? Pentru că ei nu îşi pot justifica banii cheltuiţi, aproximativ 20 de milioane de euro.

Ca să dea salarii, trebuie să ia jucători! Cum să justifici? Acolo sunt nişte oameni, care vin la birou, se angajează de bună credinţă ca să pună o pâine pe masă la familie.

Ei nu ştiu când s-au angajat că se angrenează într-o construcţie penală, fără să îşi dea seama. Iar când vine ancheta, nu mai ţine cont de cine ce a făcut. Şi oamenii pot face puşcărie nevinovaţi”, a afirmat finanțatorul de la FCSB, conform Fanatik.

Gigi Becali: „Au vrut să distrugă tot”

FCSB și CSA Steaua se judecă în legătură cu marca, sigla și palmaresul deja de 9 ani. În 2014, ÎCCJ decidea să interzică formației lui Gigi Becali să mai utilizeze numele Steaua.

La acea vreme, Gigi Becali era în detenție, el fiind condamnat, pe 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării.

„Începe Dumnezeu să le facă dreptate. M-au hingherit într-un hal fără de hal. Ba să jucăm la Buzău, la Giurgiu. În condiţiile în care s-a făcut stadion de 100 de milioane de euro. În situaţia în care generalii, miniştrii au semnat şi am preluat echipa pe Hotărâre de Guvern.

A semnat Adrian Năstase, miniştri de Armată. De acolo am preluat. Niciodată în viaţa lor dacă nu eram în puşcărie nu câştigau procesele pentru marcă. Când am intrat în puşcărie, toate instituţiile au tăbărât. La Arcom, la Avicola, peste tot.

Au vrut să distrugă tot. Au trimis până şi la puşcărie, la Poarta Albă, doi jandarmi, ca să nu facă Gigi Becali puşcărie la mişto. Şi aşa am intrat acolo nevinovat”, a mai spus Becali, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed