Gigi Becali, în extaz: `Începem cum era pe vremuri!`! Ce fotbalist l-a impresionat și când a promis că revine pe stadion

FCSB a câștigat și returul cu slovacii de la Dunajska Streda, cu un scor identic, 1-0, și cu 2-0 la general, și s-a calificat în play-off-ul Conference League. E la un pas de grupe, iar Gigi Becali începe să-și revină la starea lui din vremurile bune.

Finanțatorul vicecampioanei a spus că nu a avut nicio emoție în privința rezultatului și dacă altădată îi ceartă public, îi desființează chiar pe fotbaliști, în seara aceasta a avut doar cuvinte de laudă la adresa oamenilor lui Dică.

„Sunt mulțumit de calificare. Nu e normal? Parcă ar mai fi trebuit ceva goluri. Dar am marcat și ne-a fost de ajuns. Am jucat foarte bine, nu am riscat nimic. Rusu m-a impresionat cel mai tare. De la Tavi Popescu aștept mai mult. Și Dawa, pe acolo nu se trece! Asta e o echipă slabă, nu ne luăm după meciurile astea.

David Miculescu s-a accidentat când a fost călcat la marginea careului, era ceva la deget. Edjouma e talentat, a crescut în joc, nu mai face greșeli. Echipa va crește, vor progresa Dawa, Edjouma.

Pe mine cel mai mult m-a impresionat publicul ăsta. Începem cum era pe vremuri. În grupe, când nu mai avem nicio emoție, revin pe stadion!”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari