Gigi Becali îi face echipa lui Mihai Pintilii! Anunţ clar al şefului de la FCSB. Jucătorul care va fi titular

Gigi Becali îi face echipa lui Mihai Pintilii! Anunţ clar al şefului de la FCSB. S-a aflat cine este jucătorul care va fi titular, deşi are evoluţii foarte slabe în ultima vreme. Este vorba despre Andrei Cordea.

Gigi Becali nu şi-a pierdut răbdarea cu Andrei Cordea. Totuşi, patronul de la FCSB a recunoscut că fotbalistul ajuns și la naționala României nu a fost în formă.

Gigi Becali îi face echipa lui Mihai Pintilii!

Gigi Becali i-a dat un mesaj clar lui Andrei Cordea. Trebuie să joace mai mult pentru echipă. Asta nu înseamnă că nu va mai juca titular.

„Ce-i cu Cordea? Nu a fost în formă. Acum el va juca. Sunt unii jucători individualiști și, dacă nu le iese, nu le merge jocul. Cordea, dacă nu îi iese, el joacă mai mult pentru el. Și atunci dacă nu îi iese… O să vedeți, Cordea, am încredere în el”, a spus Gigi Becali.

Andrei Cordea n-a mai înscris de două luni, de la partida pierdută de FCSB cu Farul lui Gică Hagi, scor 2-3. Cel mai probabil, Andrei Cordea este afectat și de faptul că n-a reușit să facă pasul într-un campionat important din străinătate.

„Anul 2022 cred că a fost anul lui. E un campionat puternic. Eu sper să facă față în Germania, e foarte bine pregătit mental și sper să facă față”, spunea Adrian Neaga, cel care a insistat enorm pentru transferul fotbalistului care a impresionat și la Clinceni.

Andrei Cordea a fost aproape de un transfer la Augsburg în perioada de mercato din această iarnă, însă Gigi Becali și oficialii grupării din Germania nu au ajuns la un acord în ceea ce privește suma de transfer.

Cotat de site-urile de specialitate la 2,5 milioane de euro, Andrei Cordea a ajuns la FCSB pe 1 iulie 2021. Mai are contract cu vicecampioana României până pe 30 iunie 2025.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed