Gigi Becali şochează din nou! Ce a putut spune despre reţelele de socializare. Anunţ viral al şefului de la FCSB

Gigi Becali şochează din nou! S-a aflat ce a putut spune despre reţelele de socializare. Anunţul viral al şefului de la FCSB care a amuzat pe toată lumea. Latifundiarul din Pipera a spus clar.

Gigi Becali nu vrea să audă de reţelele de socializare. Nici măcar noul „fenomen” mondial, Tik-Tok nu este pe placul şefului vicecampioanei.

Gigi Becali şochează din nou!

Gigi Becali a dezvăluit că a fost curios şi a intrat pe tik-tok. Așa cum era de așteptat, nu a fost deloc încântat de acesta. Şeful de la FCSB a ajuns la concluzia că este un fenomen extrem de periculos, care conduce către pierderea fără rost a timpului liber. Mai mult, în cazuri excepționale, chiar duce la lucruri mult mai grave.

Gigi Becali spune că este extrem de grav faptul că tinerii sunt principalii vizați de astfel de probleme grave. Asta din cauza folosirii excesive a acestor rețele de socializare.

„Îmi trimite un avocat. Ce e asta, mă? Păi da eu nu fac, nu mă interesează nici Tik-Tok, nici Facebook, să știe și lumea. Că vine câte unul «Dom’ne, că mi-ai zis că, câștig nu știu câte sute de mii de euro. Câte 300 de euro pe lună, să participi la nu știu ce tombolă, Becali».

Bă, ești nebun? Nu am de astea, Instagram, Facebook, Tik-Tok, nu mă interesează așa ceva. Ce să fac cu ele? Știți cum sunt astea? Dacă te uiți la ele, ele după aia te captează și pe urmă taca-taca, și în loc să îți faci treaba, taca-taca-taca-taca.

Numai pe el. Ia să vedem. Mi-a dat și mie «Ia să văd cum e Tik-Tok-ul ăsta și mi-a dat… Alta, alta». Păi, bă, te face ăsta de te înnebunește, de te duci la balamuc. Și după aia cazi în depresie, nu ai văzut? Cum cazi în depresie brusc? Cum cade în depresie tineretul? Se uită pe Tik-Tok, vai de capul lor, nu îmi trebuie mie așa ceva”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed