Gigi Becali a decis! Anunţ crucial al şefului de la FCSB. Suma uriaşă pe care o pune la bătaie

Gigi Becali a decis! Patronul celor de la FCSB va mai investi la echipa „roș-albastră” doar cu o condiție.

Latifundiarul din Pipera a anunțat că următoarea investiție va fi făcută doar în cazul în care FCSB va câștiga campionatul. Investiția în cauză este legată de transferul definitiv al lui Deian Sorescu, aflat în prezent sub formă de împrumut în lotul „roș-albaștrilor”.

Gigi Becali nu mai aruncă cu banii

Gigi Becali nu mai aruncă cu banii! Patronul celor de la FCSB nu mai dorește să investească la club dacă nu vor apărea rezultate. Acesta a declarat că Deian Sorescu va fi cumpărat doar în situația în care FCSB va deveni campioană.

„Sorescu, dacă luăm campionatul, o să activăm clauza. Păi ce să fac cu el? E și bun tare. Nu pot nici eu să știu acum. Sorescu e un fotbalist bun. Dacă vom câștiga campionatul, forțăm Liga Campionilor și se merită să-i dăm bani.

Lui Tamm o să-i prelungim. Pe Miculescu nu l-am luat ca să fie mare sculă acum. Crețu? Ce să facem? O să prelungim la toți”, a spus Gigi Becali.

Pentru împrumutul lui Sorescu, Gigi Becali a scos din buzunar 50.000 de euro. Dacă va dori să îl transfere definitiv, patronul vicecampioanei va trebui să achite încă 950.000 de euro. În prezent, Sorescu aparține formației poloneze Rakow Czestochowa.

De când a venit la FCSB, Deian Sorescu a jucat 10 meciuri, reușind să înscrie un singur gol. Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a fostului dinamovist este de 1.5 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed