Gigi Becali îi dă afară pe toţi! Jucătorii care vor pleca de la FCSB în această iarnă. A făcut anunţul în direct + Ce se va petrece cu petrecăreţii din club

Gigi Becali îi dă afară pe toţi! S-a aflat cine sunt jucătorii care vor pleca de la FCSB în această iarnă. Chiar latifundiarul din Pipera a făcut anunţul în direct. Mai mult, unul dintre aceştia şi-a aflat deja destinaţia.

Gigi Becali a confirmat faptul că 7 jucători vor pleca de la FCSB în această iarnă. Este vorba despre Dumiter, Ianis Stoica, Haruţ, Şerban, Boboc, Dulca şi Rusu.

Gigi Becali îi dă afară pe toţi!

Mai mult, Gigi Becali spune că Ianis Stoica e ca şi plecat la Universitatea Cluj. „Sunt jucători pe care nu vreau să îi mai ţin. Le expiră contractul în vară şi pot pleca din iarnă. Alţii, sunt jucători care au oferte. Dacă suntem pe locul 2-3 în decembrie nu mai pleacă, ne axăm pe titlu. Pe Ianis l-am dat la Cluj. Să joace acolo. Avem atacanţi. Îl avem pe Compagno, pe Omrani şi pe Miculescu”, a spus Gigi Becali, în direct la ProArena.

Gigi Becali s-a referit şi la petrecăreţii din club. Duminică noaptea, Dawa, Andrei Vlad şi Billel Omrani au fost surprinşi în club. Latifundiarul din Pipera le-a transmis în direct ce li se va întâmpla. Sunt măsuri drastice. „Amendă. Ei poate să iasă, dar la ora 11.00 trebuie să fie cu perna în braţe. Nu are voie, e imaginea clubului Steaua (nr FCSB). Iar mă dă în judecată Talpan şi îmi cere milioane că am pronunţat numele Stelei”, a mai spus şeful celor de la FCSB.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari