Gigi Becali va lua foc! Ce au putut să facă jucătorii de la FCSB? Scandalul este imens

Gigi Becali va lua foc! S-a aflat ce au putut să facă jucătorii de la FCSB. Scandalul este imens. Trei dintre vedetele latifundiarului din Pipera au fost surprinse într-un club de noapte. Ipostazele nu au fost deloc pe placul şefului vicecampioanei.

Gigi Becali se va supăra grav când va vedea imaginile din club cu vedetele sale. Trei dintre jucătorii de la FCSB au profitat de ziua liberă şi s-au dat în spectacol.

Gigi Becali va lua foc!

Favoriţii lui Gigi Becali nu au mai ţinut cont de nimic. Billel Omrani, Andrei Vlad şi Joyskim Dawa au petrecut într-un club de fiţe din Bucureşti. Nu au fost singuri, au petrecut cu prietenele, conform prosport.ro.

La finalul petrecerii, Billel Omrani, a oferit o imagine ruşinoasă. S-a uşurat în plină stradă. Nu a mai rezistat până acasă. Totul s-a întâmplat weekend-ul trecut. Cei trei au profitat că li s-a dat liber din partea lui Mihai Pintilii. S-au dus într-un club din zona de nord a Capitalei. Aici, s-a petrecut peste limită cu shot-uri fără număr.

Sursa citată spune că şi iubitele fotbaliștilor ar fi servit alcool. Petrecerea a ţinut până dimineaţă. Grupul a părăsit localul la ora cinci dimineața, iar Omrani nu s-a mai abținut și s-a ușurat în plină stradă. Francezul e recunoscut ca petrecăreț. Când juca la CFR Cluj a fost surprins beat într-un taxi

„Bravo, domnilor de la Cluj. Nici nu realizați ce bine mi-ați făcut cu acele imagini publicate acum cu Omrani. Eu chiar vă mulțumesc. Și vă spun și de ce. Eu i-am pus clauză de reziliere lui Omrani. Iar acum sunt sigur că în acești trei ani de zile el nu va pleca de la mine fără să vreau eu. Nimeni nu o să îi mai achite din străinătate clauza după ce o să îl vadă cu băutură prin taxi. Așa că eu sunt sigur că trei ani o să rămână la mine fără să îl pierd dacă mi se achită automat clauza lui de reziliere. Iar lui Omrani, dacă îmi face treabă îi mai dau eu o sută de pahare și îi pun la dispozitie și o limuzină să se plimbe prin tot Bucureștiul. Apariția asta cu imaginile după patru ani e doar o regie ieftina a la Cluj. Însă, vă repet. Cei de la Cluj chiar mi-au făcut un bine”, spunea Gigi Becali, atunci când a văzut imaginile de la Cluj.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari