Gigi Becali face anunţul nopţii! Mesaj dur pentru Vlad Chiricheş: ‘Îmi pare rău că l-am luat’ + Ce spune despre viitorul fundaşului la FCSB

Gigi Becali face anunţul nopţii! Mesaj dur pentru Vlad Chiricheş. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre viitorul fundaşului în echipa condusă de Elias Charalambous. Şeful vicecampioanei este supărat pentru faptul că jucătorul este accidentat de mai mult timp.

Mai mult, Gigi Becali a sugerat că ar putea încerca să-i rezilieze contractul lui Vlad Chiricheș. Asta se va întâmpla dacă problemele medicale ale fundașului central vor recidiva.

Gigi Becali face anunţul nopţii!

Gigi Becali îi plăteşte un salariu uriaş lui Vlad Chiricheş, 400.000 de euro pe an. Fundaşul a jucat 7 meciuri în acest început de sezon, înainte să sufere o ruptură musculară. În cel mai bun caz, va reveni pe gazon în finalul lunii octombrie.

Becali a admis că regretă contractul pe care i l-a făcut lui Chiricheș, cu un salariu de 400.000 de euro pe an. Vlad a semnat un contract 1+1, care se va prelungi pe încă un an în caz că FCSB ia titlul.

„Dacă-mi pare rău că l-am luat pe Chiricheș? Într-un fel da. Dar nu că l-am luat pe Chiricheș, ci pentru bani, că sunt foarte mulți. Într-un fel eu sunt vinovatul, pentru că l-am vrut foarte mult. Staff-ul îmi zicea să aștept, că se accidentează mult. Am zis că vom avea noroc și la noi nu se va accidenta.

Îmi pare rău că am făcut pe 2 ani, el a insistat. Poate ne înțelegem, nu e Chiricheș ăla care să tragă de chestii de genul ăsta. Dar să dea Dumnezeu să-și revină, să nu se mai accidenteze și să ne ajute. Ia foarte mulți bani, 400.000 de euro.

Să vedem, poate-și revine, poate nu se mai accidentează, atunci ne-ar ajuta foarte mult. L-am luat pentru campionat și cupele europene, poate ne va ajuta în Liga Campionilor, că noi ne pregătim acum (n.r. – râde)”, a spus Becali, în direct la Prima Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed