Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Ce se va întâmpla la următorul meci din Superliga. O nouă revoluţie la FCSB

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! S-a aflat ce se va întâmpla la următorul meci din Superliga al vicecampioanei. O nouă revoluţie la FCSB încercată de către latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali este foarte mulțumit de starea în care se află echipa lui. Acum, declară că FCSB, în acest sezon, este cea mai bună echipă de când investește în fotbal.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Patronul FCSB-ului a declarat că, pentru meciul cu U Cluj, Tavi Popescu și Florinel Coman vor fi titulari. Partida din etapa a 11-a din Superliga este programată luni, 2 octombrie, de la ora 21:00.

”La întrebarea Tavi Popescu sau Florinel Coman se va răspunde la meciul cu Universitatea Cluj. Așa va fi, Tavi pe stânga și Florinel vârf. Să vedem dacă funcționează. Toți jucătorii noștri, în afară de Coman, Olaru și Șut, trebuie să înțeleagă că este nevoie de rotație. Ăștia trei sunt puncte fixe, ceilalți… sunt cinci schimbări, ne folosim de toți jucătorii.

Ce, e obligatoriu să joace Compagno? Du-te, mă, că intră la pauză. De exemplu, Compagno intră în minutul 60 ca să țină adversarii sus acolo după ce e 2-0. Care e treaba? Toți jucătorii trebuie să joace. Ovidiu Popescu, lasă tată că intră pe urmă, Djokovic intră pe urmă. Ce trebuie să joace de la început? Nu, tată, nu.

Noi trebuie să facem echipa în așa fel încât arbitrul să nu poată să influențeze. Adică el îmi anulează mie gol, îmi dă mie la mișto 11 metri, lasă că dau un gol în plus. Adică să jucăm împotriva tuturor”, a declarat Becali, la Fanatik.

Gigi Becali a declarat că tot cu CFR Cluj se va duela în lupta pentru titlu, chiar dacă ardelenii au suferit o corecţie serioasă în Giuleşti.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed