Gigi Becali face anunţul momentului! Ce se întâmplă cu fanii care susţin echipa Armatei. Este răsturnare totală de situaţie

Gigi Becali face anunţul momentului! S-a aflat ce se întâmplă cu fanii care susţin echipa Armatei. Este răsturnare totală de situaţie după decizia celor de la Înalta Curte. Şeful vicecampioanei a făcut un anunţ incredibil.

Înalta Curte a decis rejudecarea palmaresului echipei Steaua. Această hotărâre i-a dat aripi lui Gigi Becali.

Gigi Becali face anunţul momentului!

Gigi Becali a făcut un anunț uluitor în ceea ce privește revenirea ultrașilor din Peluza Sud alături de FCSB. După ce ÎCCJ (Înalta Curte de Casație și Justiție) a decis rejudecarea procesului în care FCSB și CSA Steaua se luptă pentru palmaresul echipei roș-albastre, Becali a dat o veste neașteptată. Suporterii din Peluza Sud care au fost în ultimii ani alături de formația din Liga 2, fără drept de promovare, se vor întoarce la FCSB, conform prosport.ro.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că suporterii din Peluza Sud vor reveni în mod oficial lângă FCSB. Asta se va întâmpla după ce echipa sa va câștiga numele, culorile și palmaresul. Afaceristul i-a dat de gol pe ultrași. Acesta susține că sunt fani care sunt cu CSA, dar vin al meciurile FCSB.

„Practic, acesta este lucrul pe care-l vor suporterii. Ei au zis că atunci când vin înapoi numele, culorile și palmaresul, revin și ei. Aia, mulți, puțini, de la Peluza Sud, câți sunt ei. Ei așa au spus. Nu-s băieți proști, dar au o patimă.

Ei ar veni și acum, dar n-o fac din orgoliu. S-ar întoarce și mâine, dar le e rușine, jenă. Totuși, de ce ar veni când se va judeca și vom avea palmaresul? Atunci ar avea motiv. La meciurile noastre vin. Vezi, dom’le, sunt cu CSA, dar vin la meciurile FCSB (n.r. – râde)”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed