Fanii echipei Armatei se revoltă! Anunţ după victoria lui Gigi Becali de la Înalta Curte. Pe cine dau vina cei din peluză

Fanii echipei Armatei se revoltă! Anunţ după victoria lui Gigi Becali de la Înalta Curte. S-a aflat pe cine dau vina cei din peluză. Practic, aceştia recunosc faptul că astăzi a fost o înfrângere uriaşă în instanţă.

Suporterii celor de la CSA au reacționat imediat după ce ICCJ a decis rejudecarea procesului pentru palmares.

Fanii echipei Armatei se revoltă!

Victoria din instanţă a lui Gigi Becali i-a făcut pe aceştia să se revolte. ICCJ a dat verdictul în cazul procesului dintre FCSB și CSA Steaua pentru palmares. Au admis recursul trupei lui Gigi Becali şi au retrimis tot procesul la rejudecare.

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar pe pagina de facebook „Steaua Liberă” a început scandalul. Într-un comunicat fanii celor de la CSA consideră că această decizie vine în urma unei propagande pro-FCSB. Îi acuză pe fanii „militari” care nu au s-au implicat activ în susținerea lui Florin Talpan.

„Cum am spus deja la începutul lunii, s-a dat rejudecare la Curtea de Apel. Și nu are rost să întrebați ce vicii de procedură au avut loc de au decis judecătorii acest lucru. Nu are rost nici să așteptați motivarea, ca să vedeți explicațiile. Cel mai probabil, aceasta va veni la foarte mult timp după ce va avea loc prima înfățișare la Curtea de Apel.

Așa se întâmplă când suporterii nu iau atitudine și acceptă ca oamenii precum Becali să facă legea. Și în fotbal, și în justiție, și în țară. După fiecare înfățișare, cei de la FC Fcsb au făcut propagandă în presă. Foarte puternic. Din partea noastră, a vorbit Florin Talpan. A vorbit puțin și, de cele mai multe ori, a fost sancționat după ce a vorbit.

A fost sancționat de către cei din club și MApN, pentru că suporterii nu l-au susținut. Mai ales după ce a pățit Florin Talpan în procesul cu Gigi Becali, era de așteptat să primească și Steaua o asemenea decizie”, se arată în postarea fanilor.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari