Gigi Becali a dat lovitura! Adevărul despre verdictul de la Înalta Curte. Anunţ devastator pentru Armată şi Florin Talpan

Gigi Becali a dat lovitura! Adevărul despre verdictul de la Înalta Curte. Anunţ devastator pentru Armată şi Florin Talpan. Cei de la Asociaţia Salvaţi Steaua vin cu anunţuri de ultim moment.

Este o veste uriaşă pentru Gigi Becali. După verdictul celor de la Înalta Curte a venit şi concluzia celor de la Asociaţia Salvaţi Steaua.

Gigi Becali a dat lovitura!

Virgil Boglea, avocatul Asociației Salvați Steaua, a reacționat după verdictul ÎCCJ în speța pentru palmares. Cel care reprezintă interesele clubului din Superliga susține că trupa lui Gigi Becali deține acum toată istoria din 1947 până în prezent.

Avocatul susține că decizia înseamnă, practic, anularea oricărei hotărâri luate anterior. Astfel, întreg palmaresul clubului Steaua revine la FCSB! În urma deciziei venite de la Înalta Curte de Casație și Justiție, întregul proces va fi rejudecat de aceeași instanță.

„S-a anulat tot, deci juridic FCSB are acum palmaresul din 1947! CSA nu a făcut niciun recurs, deci practic au fost anulate deciziile de la Tribunal și de la Curtea de Apel. Decizia nu e una definitivă, dar faptic așa stau lucrurile”, a spus Virgil Boglea, conform prosport.ro.

Asociația „Salvați Steaua” a reacționat după decizia pronunțată azi. Suporterii echipei lui Gigi Becali s-au declarat încântați de decizia anunțată azi. „Când am spus că dacă «țipi» mai tare, de obicei nu ai dreptatea de partea ta, am avut în vedere argumente raționale, sociale și, chiar, juridice. Curtea de Apel București nu a dat o soluție dreaptă din perspectiva palmaresului. Asta ne spune cel mai important for jurisdicțional din țară!

Procesul privitor la palmares se rejudecă din apel, acolo unde tradițiile glorioase ale celei mai iubite și prestigioase echipe din România au fost într-o primă fază ciopârțite. Va fi altceva acum! Vă promitem! Și noi ne ținem de promisiuni.

Lucrurile nu sunt deocamdată «negru pe alb». Dar într-o bună zi vor fi. Până atunci, vă rugăm să nu mai plecați urechea la zvonuri răspândite din disperare sau ură. Palmaresul este al echipei care a activat neîntrerupt pe cele mai înalte scene de performanță fotbalistică în România din 1947 până în prezent.

De ce?! Pentru că CSA nu a făcut recurs. Casarea hotărârii din Apel este urmarea recursurilor noastre admise. Prin urmare, raționamentul prin care s-a acordat ceva este unul eronat. Acțiunea trebuia respinsă!

Nu e rost de alte polemici atâta vreme cât Înalta Curte statuează casarea, adică desființarea unei decizii ca urmare a promovării căii de atac de către părțile dezavantajate”, a fost comunicatul emis de Asociația „Salvați Steaua”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed