Gigi Becali e terminat! Pierdere imensă pentru şeful celor de la FCSB. Chiar latifundiarul din Pipera a recunoscut

Gigi Becali e terminat! Pierdere imensă pentru şeful celor de la FCSB. Chiar latifundiarul din Pipera a recunoscut. După Farul-FCSB 3-2, echipa roş-albastră a pierdut titlul, iar Becali este negru de supărare.

Chiar patronul celor de la FCSB a recunoscut totul în direct. Gigi Becali a oferit un răspuns tranşant. Pierderea suferită nu este deloc una de neglijat.

Gigi Becali e terminat!

Gigi Becali a ratat cu FCSB titlul pentru al 8-lea sezon consecutiv. Gruparea antrenată de Gică Hagi și-a adjudecat matematic trofeul de campioană, cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Pierderea din dreptul roș-albaștrilor este una imensă, mai ales din punct de vedere financiar. Întrebat de reporteri dacă acesta reprezintă regretul vieții lui, omul de afaceri a oferit un răspuns tranșant.

„Regretul… Ce să regreți. Regretul este că dacă rămâne 2-0 la pauză, intră Pantea și nu mai intră Cordea. Și probabil că era altceva, dar nu pot să știi. Mai era o etapă, la egal… Eu nu am ce să regret.

Așa am făcut și cum am făcut e bine. Pentru că dacă am făcut așa, Dumnezeu m-a îndrumat. Și dacă Dumnezeu a făcut așa, ce face Dumnezeu e bine. Eu nu regret, eu dacă regret, regret păcatul. Fotbalul, Vasile, Mitică, Ionică, afaceri, nu regret niciodată. Sunt sănătos, în rest, în lume războaie. Mor mii și mii, Ucraina, războaie. Ce, am pierdut un campionat, am terminat pe locul 2, nu regret nimic”, a declarat Becali.

Totuşi, şeful de la FCSB este bucuros că a câştigat Gică Hagi, nașul său și prietenul din copilărie. „(n.r. – l-a sunat să îl felicite?) Ce-i aia? Eu, ce-am văzut, e prea mult să stai să feliciți. Ar fi o ipocrizie, o falsitate. Să îl feliciți pe ăla care a câștigat războiul. Eu nu sunt un om fals, eu fac doar ceea ce simt. Și ceea ce am simțit aseară, m-am bucurat, pentru că altădată nu simțeam.

De exemplu, când l-am văzut pe Gică la 2-0, fața lui, adică îmi părea rău de el. Altădată nu era așa. Faptul că după ce am pierdut și era Gică Hagi campionul, am zis lasă-l Doamne. Până la urmă el este, e nașul meu, prietenul meu din copilărie.

El în asta și-a pus totul, fotbalul e viața lui, lasă poate e mai bine așa. Că eu… Destule mi-a dat Dumnezeu. Și faptul că am gândit așa, m-am evaluat pe mine. Și mă bucur de asta.

Poate Dumnezeu chiar asta face, să vadă cum sunt acum. Și eu mă consider puțin mai bun decât în urmă cu câțiva ani. Dar ca să felicit e prea mult, adică nu simt asta”, a mai adăugat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed