Un fost antrenor de la FCSB nu s-a putut abține. L-a luat peste picior pe Gigi Becali: ‘Se începe cu priceperea’

Un fost antrenor de la FCSB nu s-a putut abține. Leo Strizu l-a luat peste picior pe Gigi Becali, după ce Farul a devenit campioana României.

Farul a câștigat, scor 3-2, meciul cu FCSB la Ovidiu.

Leo Strizu l-a luat peste picior pe Gigi Becali

Antrenorul care a decis să-și dea demisia de la FCSB a avut un mesaj pentru roș-albaștrii după ce aceștia au pierdut titlul de campioană.

Leo Strizu nu a avut milă de Gigi Becali și a făcut referirea la felul în care este condus clubul.

„Hagi şi lecţia lui despre educaţie. Se începe cu PRICEPEREA într-un domeniu şi un vis. Se continuă cu perseverenţa. Se adaugă exigenţă, nervi, zbucium, agonie, de toate.

Se selectează merituos. Şi se formează continuu. Se câştigă. Deşi eşti mic. Pentru că întotdeauna seriozitatea, implicarea, perfecţionarea continuă dau calitate, deci rezultat. Academia e a copiilor lui Hagi, restul rămâne club…”, a scris Leo Strizu, pe Facebook

Strizu a condus echipa în perioada 30 noiembrie 2022 – 2 marte 2023. A decis însă să-și dea demisia după neînțelegerile pe care le-a avut cu Mihai Stoica. Antrenorul fusese acuzat că și-ar fi depășit sarcinile. Chiar dacă Leo Strizu a fost antrenor în acte, cel care a condus totul în acea perioadă a fost Mihai Pintilii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed