Gigi Becali l-a distrus pe Octavian Popescu! Cuvinte grele la adresa vedetei de la FCSB. Nici ceilalţi nu au scăpat de furia patronului + Cuvinte uriaşe la adresa lui Gică Hagi

Gigi Becali l-a distrus pe Octavian Popescu! Cuvinte grele la adresa vedetei de la FCSB. Nici ceilalţi jucători nu au scăpat de furia patronului.

Gigi Becali a ieșit la atac, după ce FCSB a ratat un nou titlu. Latifundiarul din Pipera a profitat de ocazie și l-a făcut praf pe Octavian Popescu.

Gigi Becali a fost dezamăgit

Gigi Becali a fost dezamăgit, după ce echipa sa a ratat un nou tilu de campioană. „Perla” latifundiarului, Octavian Popescu, a fost criticat dur de către acesta, după prestația sa modestă din meciul de la Ovidiu.

„La noi ce? Tavi Popescu se ducea pe acolo, aștepta mingea să dribleze. Păi du-te, mă, atacă și fă. La mijloc Ovidiu Popescu se ascundea de minge, el, ăla agresivul. Păi cum poți să câștigi”, a spus, nervos, Becali.

Latifundiarul din Pipera îl laudă pe Gică Hagi

Latifundiarul din Pipera îl laudă pe Gică Hagi! Chiar dacă patronul celor de la FCSB și-a exprimat mai mult supărările, acesta a ținut să laude calitățile de necontestat ale tehnicianului celor de la Farul.

Omul de afaceri este de părere că „Regele” este singurul antrenor din Superliga care este capabil să își motiveze jucătorii și să revină de la scorul de 2-0.

„Hagi ce să spui de el? Păi numai el a putut să facă așa ceva, cu o echipă de copii, de la 2-0 să remonteze. Cine putea să facă așa ceva? E mentalitatea de mare profesionist, de muncitor, de om care cunoaște fotbal și care îi mănâncă dacă nu fac ce trebuie să facă. A dat Nedelcu o minge lungă și a țipat la el, bă, mingea jos”, a mai spus patronul „roș-albaștrilor”.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Ba omule nu mai blama jucătorii ca tu ești toată vina . Tu faci echipa și tot , nu tu ai spus . Pai crezi ca școala de antrenori e degeaba ? Sunt banii tai nu așa urlai?? De ce n-ai adus un antrenor calumea , i-ai ținut in brațe pe vedetele de tanase coman și Tavi . Uitate ca stau in fata la ciupeala , și dupa ce ca nici nu fac travaliu ca ceilalți mai sunt și obosiți in min 70’ . Vrei sa câștigi nu te mai baga lasă antrenori și oamenii cu experiența sa facă și la final dacă nu iei titlu dal afara .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed