Gigi Becali e luat peste picior de un patron din Liga I: `Îl iau pe Bouhenna, să mi-l dea și cu 500 de mii de euro!`

Zilele lui Rachid Bouhenna la FCSB s-au terminat. După modelul Vinicius, implantul fostului fundaș al CFR-ului la vicecampioană e considerat un eșec de Gigi Becali. De aceea, Becali l-a pus pe liber deja pe apărătorul pe care l-a adus în vară.

„Cumpărarea va fi cumpărare și vor mai veni 2-3 jucători. Vor fi și atacanți și fundași centrali, că fundași centrali avem doar doi. Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui, adică iarba FCSB-ului! Cu Chindia nu a fost un meci dificil. Meciul a fost încurcat de un jucător, de Bouhenna.

L-a lăsat pe ăla (n.r. Doru Popadiuc) să ia mingea: «Ia, bă, mingea, că mie nu îmi place!». Un jucător mai greșește, dar când distruge echipa așa, păi cade echipa definitiv! La revedere, tată! La FCSB cumpără lumea bilete. Aici nu are voie să ajungă adversarul în 16 metri. Mingea la mine și goluri!”, a anunțat Becali, la Pro Arena.

Din cauza situației, Becali a ajuns subiect de ironii pentru alți patroni din Liga I. Valeriu Iftime de la Botoșani a glumit pe seama patronului lui FCSB.

„Îl iau pe Bouhenna. Mâine îl iau. Să mi-l dea pe Bouhenna și 500.000 de euro. Schimb de fundași nu fac. Dican e foarte bun și tânăr, iar Boli e foarte bun. Dar să mi-l dea pe Bouhenna și niște bani”, a spus Valeriu Iftime la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari