Gigi Becali, acuzat direct! De la ce a pornit scandalul cu Giovanni Becali. Totul a devenit public

Gigi Becali, acuzat direct! S-a aflat de la ce a pornit scandalul cu Giovanni Becali. Totul a devenit public. Impresarul s-a decis să facă lumină în problemele pe care le-a avut cu latifundiarul din Pipera.

Impresarul a vorbit despre momentul în care relația cu vărul său, Gigi Becali nu era una deloc bună.

Gigi Becali, acuzat direct!

Giovanni Becali a dezvăluit motivul rupturii dintre el și Gigi Becali de acum câțiva ani.

„Relaţia mea cu Gigi s-a înrăutăţit atunci când a lucrat el cu Piţurcă, atât. Noi suntem crescuţi acolo unul lângă altul. Au fost nişte neînţelegeri legate de nişte jucători pentru că el a fost influenţat de Piţurcă. Gigi mi-a anulat mie nişte clauze la nişte jucători din cauza lui.

Ăla a fost singurul moment când n-am vorbit cu Gigi, atunci când a lucrat el cu Piţurcă. În rest, am fost mereu la nunţi, la botezuri împreună”, a declarat Giovanni Becali la Orange Sport.

Totul s-a întâmpla în toamna anului 2000, atunci când Gigi îl numea antrenor la Steaua pe Victor Piţurcă. Tehnicianul venea după o aventură la echipa naţională, de acolo fiind însă îndepărtat chiar de către Giovanni Becali, care a „orchestrat” plecare cu ajutorul mai multor oameni importanți din fotbal.

Decizia lui Gigi Becali de a-l chema imediat la Steaua pe Piţurcă l-a scos din sărite pe Giovanni, care s-a simţit trădat şi nu a mai vorbit o perioadă bună cu vărul său. Acela a fost însă singurul moment în care relaţia celor doi a avut serios de suferit, însă ulterior totul a fost dat uitării, iar situaţia a fost din ce în ce mai strânsă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed