Cum şi-a umilit Victor Piţurcă fosta amantă. Dezvăluiri şocante ale vedetei. Totul a ieșit la iveală / Foto

Cum şi-a umilit Victor Piţurcă fosta amantă. Dezvăluiri şocante ale vedetei.

Totul a ieșit la iveală după ani de zile. Fosta balerină a povestit totul în cadrul unui podcast.

Cum şi-a umilit Victor Piţurcă fosta amantă

Vica Blochina a decis să dezvăluie amănunte picante din relația pe care a avut-o cu fostul selecționer al României. Fosta balerină a vorbit despre momentul în care i-a spus lui Pițurcă că este însărcinată. Blochina spune că s-a simțit umilită, la vremea respectivă antrenorul îndepărtându-se de ea. Cei doi au un fiu, Edan.

„Vreau să vorbim despre bărbații care nu își asumă rolul de tată și fug când află că ai o problemă, că ai rămas însărcinată, efectiv dispar. În primul rând copilul e dar de la Dumnezeu, copilul e iubire, cel mai frumos dar.

Numai că, se poate întâmpla ca bărbatul află că ai rămas însărcinată, nu îi convine, îi e frică de responsabilitate. Atunci, fuge, brusc nu te mai iubește, brusc în loc de 16 ani, ați fost doar 4 luni împreună, dispare din peisaj. Un bărbat care nu își recunoaște copilul este un mare…. Nu ai cum să te folosești de trupul femeii, de iubire, să minți cât o iubești, iar când ai aflat că a rămas însărcinată nu recunoști copilul. Bărbatul care face asta este un mare laș!

Mai ales, dacă erau într-o relație, indiferent de ce relație, dacă tu erai însurat și fata respectivă era iubita ta, când afli că e gravidă abia te gândești că tu ai familie deja”, a povestit Vica în cadrul podcastului „Femeia deasupra”.

„Eu am zis că e o binecuvântare de la Dumnezeu”

Vedeta spune că pentru ea a fost o binecuvântare faptul că a devenit mamă.

„Eu când am zis că sunt însărcinată, na, eu am zis că e o binecuvântare de la Dumnezeu. De câte ori ne-am despărțit, ne împăcam după și eu așa am crezut, că a fost de la Dumnezeu. Când i-am spus, în momentul ăla toate lucrurile s-au schimbat în rău. Nu mai aveam prieteni, frate, iubit, nu mai aveam nimic.
Pentru mine persoana cu care am stat câțiva ani de zile și zicea mereu că sunt dragostea vieții lui..îți dai seama că un bărbat nu poate ține o femeie ani de zile decât cu gesturi și vorbe frumoase, nu?”, a mai spus Vica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed