Dezvăluiri incredibile despre Cristi Chivu! Giovanni Becali nu s-a mai abținut. Cum a ratat mutarea la Real Madrid

Dezvăluiri incredibile despre Cristi Chivu! Giovanni Becali nu s-a mai abținut. A ratat mutarea la Real Madrid.

Se pare că Real Madrid și Barcelona s-au luptat pentru transferul lui Cristi Chivu (42 de ani), însă, fără succes.

Givanni Becali a spus tot!

Totul s-a întâmpla în anul 2007, atunci când Cristian Chivu evolua pentru AS Roma şi era unul dintre cei mai apreciaţi jucători din Serie A.

Potrivit lui Giovanni Becali, Real Madrid şi Barcelona reuşiseră să ajungă la o înţelegere cu AS Roma pentru transferul lui Cristi Chivu.

”Real Madrid nu l-a ales pe Pepe. L-a ales pe Chivu. Eu m-am întâlnit cu Predrag Mijatovic (n.r. – era director sportiv la Real), care se înţelesese cu Inter. Eu vorbisem înainte cu Massimo Moratti (n.r. – fostul patron de la Inter), înainte, şi i-am zis: salariu de 4.000.000 de euro.

După care, mă cheamă Franco Baldini la Roma şi îmi spune că Peja (n.r. – Mijatovic) e acolo. Roma se înţelesese cu Real Madrid pentru 17.000.000 de euro. M-am întâlnit cu Peja şi îmi zice: ”Giovanni, vii la Madrid, mâncăm cu preşedinte, şi închidem tranzacţia”. Şi îi zic: ”Nu închidem. Eu nu vin pe 3.000.000 de euro. Eu vreau 4.000.000”.

M-am dus la Madrid. Era preşedinte Jose Ramon Calderon. Era la masă cu nişte investiori. Eu eram cu familia la Mallorca. M-am întâlnit cu Peja şi mi-a spus: ”Du-te la Ritz, ai camera rezervată, luăm cina cu preşedintele”.

M-am dus la Ritz, la recepţie, şi mi-au spus că nu există nicio rezerva de la Real Madrid. Am stat o oră, o oră şi jumătate. Nu era, că puteam să îmi rezerv eu, dar dacă mi-a zis Real Madrid. ”Ia uite, mă, ăştia mă iau la mişto!”,” a aspus Giovanni Becali pentru Orange Sport.

Barcelona nu a vrut să dea suma cerută de impresar

”Am luat avionul şi pac, plec la Mallorca. Când ajung la Mallorca, 20 de apeluri de la Peja: ”Băi, Giovanni am uitat să-i spun secretarei…”. Că acolo e pauza (n.r – siesta), de la ora 1 la ora 4 nu se mai lucrează în Spania. Toată lumea închide trei ore, după-amiază.
De la chestia asta m-am enervat. Bine, aveam promis de la Moratti, aveam dată parola, 4.000.000 de euro.

După care, trec cinci zile, mă cheamă Txiki Begiristain (n.r. – era director sportiv la Barca), că s-a înţeles cu Roma. M-am dus la Roma, mănânc cu el şi îi zic: ”Txiki, plecăm amândoi la Barcelona. Apoi, e plec la Madrid. Când ai 4.000.000 de euro mă chemi. La Roma avea 1.800.000 de euro”.

Şi îmi zice: ”Giovanni, că preşedintele de mi-a zis de 3.000.000 de euro, şi Roma la fel”. Şi i-am zis: ”Txiki, gândeşte-te. Sunt la Mallorca”. Dădeau 4.000.000 de euro şi ajungea la Barcelona.

Cred că sunt singurul agent care a refuzat Real Madrid şi Barcelona în decurs de 10 zile. A jucat Chivu la Inter opt ani, cu câte 4.000.000 de euro pe sezon, plus primele avute”, a mai povestit Giovanni Becali, pentru sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed