Gigi Becali a spus clar! Latifundiarul din Pipera calcă în picioare tot. A recunoscut în direct cine face echipa la FCSB

Gigi Becali a spus clar! Latifundiarul din Pipera calcă în picioare totul. A recunoscut în direct cine face echipa la FCSB. Dacă mai era vreo îndoială, şeful vicecampioanei a înlăturat-o. A spus clar cine face primul 11 şi schimbările la vicecampioană.

Gigi Becali nu se mai ascunde. A recunoscut în direct că el este cel care dictează echipa şi schimbările prin telefon.

Gigi Becali a spus clar!

Gigi Becali nu se dezminte. După înlăturarea lui Nicolae Dică, latifundiarul din Pipera face echipa la FCSB. Mihai Pintilii face antrenamentele, dar nu poate conduce echipa de pe margine. Nu are licenţă.

În acest sens, latifundiarul din Pipera încalcă din nou regulamente. A adus un antrenor paravan, pe Leo Strizu. Acesta a fost adus doar pentru că are licenţă PRO. Mai mult, Becali a spus că va face demersurile ca Mihai Pintilii să poată veni la conferinţele de presă dinaintea partidelor, dar şi de la finalul meciurilor.

„De ce îl mai întrebaţi pe Leo Strizu cine face echipa, nu ştiţi că o fac eu? Antrenamentele le face Pintilii. Voi televiziunile trebuie să cereţi la Ligă să vină Pintilii la interviuri. O să cerem la Federaţie ca să vină la interviuri Pintilii în locul lui Leo Strizu.  Eu fac echipa, iar Pintilii antrenamentele”, a spus Becali, la finalul meciului de la Botoşani, în direct la Digisport.

FCSB şi-a consolidat locul de play-off după ce a învins-o cu 3-2 pe FC Botoşani, în deplasare. Vicecampioana este acum pe locul 5.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari