Noul antrenor al celor de la FCSB a şocat pe toată lumea! Ce a putut să facă favoritul lui Gigi Becali? Declaraţii ciudate la finalul meciului

Noul antrenor al celor de la FCSB a şocat pe toată lumea! S-a aflat ce a putut să facă favoritul lui Gigi Becali, Leo Strizu. Declaraţii ciudate la finalul meciului. Acesta i-a încurcat pe jucători, dar şi schimbările făcute de către FCSB.

Gigi Becali l-a instalat antrenor principal pe Leo Strizu. Acesta funcţionează ca paravan pentru că Mihai Pintilii nu are licenţă.

Noul antrenor al celor de la FCSB a şocat pe toată lumea!

Antrenorul adus de Gigi Becali părea emoţionat la finalul meciului. FCSB a bătut cu 3-2 la Botoşani, dar Leo Strizu a oferit momente amuzante. A spus că l-a introdus pe David Miculescu la pauză, dar acesta a intrat în teren în minutul 67. Mai mult, îi uitase numele lui Lucian Filip, unul dintre oamenii din staff. „Putea fi un scor mai mare, dar sunt bucuros pentru băieţi şipentru mine. felicit băieţii. Cel mai importante lucruri sunt tinerii care încep să promită, Miculescu şi Tavi Popescu. Jocul nostru s-a văzut că e doar pe atac. Jocul aşteaptă greşeala, dar le dăm şanse tinerilor. Miculescu se pregăteşte bine, are o atitudine bună.

Trebuie să le dăm credit tinerilor. David Miculescu a intrat foarte bine. Va juca şi etapa viitoare pentru că va fi Compagno suspendat. Am luat două goluri, dar trebuia să marcăm vreo 5.

O să vorbesc la şcoala de antrenori să le pună tuturor de pe bancă o centură de siguranţă ca la maşină”, a spus noul antrenor al celor de la FCSB, Leo Strizu, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Malcom Edjouma s-a bucrat pentru gol, dar spune că nu ştie nimic de vreun transfer în străinătate. Mai mult, a spus că nu a auzit de criticile lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB îl criticase pentru prestaţiile din meciurile anterioare. „A fost un meci dificil, dar am reuşit să câştigăm. E normal să nu mă bucur după gol. Am fost la Botoşani anul trecut. Era dificil să mă bucur în faţa fostului meu club. Trebuie să fim mai eficienţă. Nu ştiu că am fost criticat de patron, nu am văzut, nu ascult. Nu am vorbit despre transfer. Nu am auzit nimic de acest lucru. Sunt foarte fericit aici, dar dacă e o ofertă nu ştiu ce să zic”, a spus Malcom Edjouma, la finalul partidei, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari