Scandal uriaş la FCSB! Gigi Becali l-a amendat drastic şi l-a scos din echipă. Decizia luată înaintea meciului

Scandal uriaş la FCSB! Patronul vicecampioanei, Gigi Becali l-a amendat drastic şi l-a scos din echipă. Decizia luată înaintea meciului FC Botoşani – FCSB. Sunt probleme mari pentru echipa lui Mihai Pintilii.

Gigi Becali s-a săturat de Billel Omrani. Latifundiarul din Pipera a luat o decizie drastică înaintea meciului de la Botoşani.

Gigi Becali l-a amendat drastic şi l-a scos din echipă

Gigi Becali l-a adus pe Billel Omrani în speranţa că acesta va avea evoluţiile bune de la CFR Cluj. Până acum, jucătorul nu s-a impus în echipă. Mai mult, a făcut şi atmosferă proastă. Acum, Omrani a fost amendat un sfert din salariul lunar pentru că a distrus ușa vestiarului de la stadionul „Ion Oblemenco”. Atacantul a avut o criză nervoasă după ce Mihai Pintilii l-a scos de pe teren în minutul 56 al victoriei cu FCU Craiova de la jumătatea lunii trecute, conform gsp.ro.

În momentul schimbării, Omrani s-a îndreptat agale spre marginea terenului. Era dezamăgit că a fost schimbat. În încercarea de a-l consola, Pintilii l-a îmbrățișat.

Omrani a avut al treilea cel mai slab indice. “Omrani a pierdut toate mingile. Să nu credeți că mi-am pierdut încrederea în Omrani, îl aștept pe ăla pe care îl aștept de 5 ani”, a spus Becali, la finalul meciului.

Paguba produsă de jucător a fost constatată la final de oamenii responsabili cu administrarea stadionului. Când a aflat de ieșirea jucătorului său, finanțatorul a decis pedepsirea celui mai bine plătit jucător din lot. Surse din interiorul clubului susțin că jucătorul a fost informat că a încălcat mai multe prevederi din contract.

Decizia conducerii a fost amendarea lui Omrani cu suma de 5.000 de euro, adică 25 la sută din salariul său lunar de 20.000 de euro. Mai mult, în această seară, la Botoșani, Omrani a fost doar rezervă.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari