Gică Popescu râde de cei de la Rapid! Mesaj clar după interesul giuleștenilor pentru Grameni. A spus totul în direct

Gică Popescu râde de cei de la Rapid. Președintele de la Farul Constanța a avut un mesaj clar după ce a auzit că giuleștenii îl vor pe Grameni.

Fostul internațional a spus totul în direct.

Gică Popescu râde de cei de la Rapid

Gică Popescu crede că nicio echipă din Superliga nu va putea să transfere jucători de la noua campioană a României. Președintele constănțenilor anunță că sumele de transfer vor fi mari și susține că nicio echipă din superliga nu va putea să le plătească fotbaliștilor salariile cerute.

Asta după ce, șefii de la Rapid ar fi pus ochii pe mijlocașul Constantin Grameni.

„Nu cred că jucătorii pe care îi avem noi acum pot fi plătiți de o echipă din România. Vrem să vindem scump, cred că nici măcar FCSB sau CFR nu își permit să plătească anumiți jucători.

Sunt binevenite toate cluburile din România dacă doresc să facă ofertă, vom analiza oferta. Dar repet, vrem să dăm jucători, pentru că ne gândim în primul rând la binele jucătorilor. În străinătate pot câștiga mai mult, de asta toți tinerii vor aici, e o rampa de lansare. Lucrurile încep să se miște în iunie, suntem încă la început. Noi nu întârziem niciodată la plata salariilor, acelea pe care le putem plăti. Am vrea să dam salarii mai mari, dar nu ne permitem. Le oferim însă condiții de pregătire bune jucătorilor.

Majoritatea oamenilor care se ocupă de managementul lui Farul suntem foști jucători, știm cum să îi tratăm pe fotbaliști”, a declarat Gică Popescu, la Prima Sport.

Ce jucători vrea Adrian Mutu

„Iulian Cristea e un jucător al cărui profil ne place. Doar atât pot să spun în momentul acesta. Stați să vedem dacă vine la Rapid. Grameni e un jucător interesant, la fel. Nu voi vorbi de niciun jucător care va veni, încă e competiție. Vorbim după această etapă.

Da, își permite (n.r. Rapid să-l cumpere pe Grameni). În momentul de față, Rapid își permite jucători. Nu știu care e dorința lui Hagi, dacă va vinde sau nu, are cupe europene la orizont, așa că nu știu care va fi strategia. Nu cred că are rost să vorbesc despre lucrurile astea”, a spus antrenorul celor de la Rapid.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed