Adrian Mutu face anunţul momentului! Ce spune despre achiziţiile. Briliantul are planuri mari

Adrian Mutu face anunţul momentului! Ce spune despre achiziţiile. Briliantul are planuri mari. Fanii Rapidului sunt în culmea fericirii.

Adrian Mutu a vorbit despre campania de achiziții pe care oficialii de la Rapid o pregătesc pentru această vară. Fanii de sub Podul Grant au motive de fericire.

Adrian Mutu a vorbit despre campania de transferuri

Adrian Mutu a vorbit despre campania de transferuri! Tehnicianul trupei din Giulești a vorbit despre jucătorii pe care conducerea celor de la Rapid îi dorește. De asemenea, „Briliantul” a confirmat interesul pentru Iulian Cristea și Constantin Grameni.

„Dacă au spus ei (n.r. cei din conducere), vă dați seama că ne-am consultat. Iulian Cristea e un jucător al cărui profil ne place.

Doar atât pot să spun în momentul acesta. Stați să vedem dacă vine la Rapid. Grameni e un jucător interesant, la fel. Nu voi vorbi de niciun jucător care va veni, încă e competiție. Vorbim după această etapă.

Da, își permite (n.r. Rapid să-l cumpere pe Grameni). În momentul de față, Rapid își permite jucători. Nu știu care e dorința lui Hagi, dacă va vinde sau nu, are cupe europene la orizont, așa că nu știu care va fi strategia. Nu cred că are rost să vorbesc despre lucrurile astea”, a spus antrenorul.

Iulian Cristea are toate șansele să ajungă sub comanda lui Adrian Mutu, dat fiind faptul că este un jucător liber de contract. Totuși, în cazul lui Grameni, Giuleștenii au fost nevoiți să facă o ofertă celor de la Farul, în valoare de 1 milion de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed