Îi vinde pe toţi. Gică Hagi, dat de gol în direct. Ce vedete vor pleca de la Farul

Îi vinde pe toţi. Gică Hagi a fost dat de gol în direct. Mai mulți jucători s-ar pregăti să plece de la campioana României.

Anunțul a fost făcut de Ilie Dumitrescu, acesta spunând că a vorbit cu Hagi și a aflat ce se va întâmpla.

Gică Hagi, dat de gol în direct

Fostul internațional a dezvăluit că patru jucători importanți de la Farul ar putea pleca în această vară. Gică Hagi este dispus să renunțe la ei, chiar dacă anunță că are planuri mari mai ales în cupele europene.

„Din ultima mea discuție cu el, erau 4 jucători care vor părăsi clubul. Patru jucători, da. Sunt oferte pentru Mazilu, Borza, Enes Sali și Băluță. Deci Băluță nu a stat decât un an.

Ne-a spus că are jucători pregătiți tot din Academie, dar el vrea să ia jucători cu experiență pentru a aborda confruntările europene”, a precizat Ilie Dumitrescu la „DigiSport Special”.

De asemenea, Gică Hagi spunea că și Alibec ar putea să-i părăsească pe constănțeni în cazul în care ar primi o ofertă foarte bună din străinătate.

“Denis este un băiat special, un jucător special… o bomboană. Este atât de uşor să lucrezi cu el… Şi el, ca orice alt mare fotbalist are momentele lui, personalitatea lui şi câteodată, noi cei care venim din Constanța ne aprindem mai mult. În sufletul lui şi în inima lui este un băiat care pune multă pasiune. Aici am știut să dialogăm bine amândoi. Apreciez munca pe care o face, a venit după mine.

I-am spus şi lui: «Dacă tu vrei, eu vreau. Ne înhămăm amândoi la o muncă foarte bună» şi uite că a ieşit. Cu noi are doi ani contract. Depinde de el. Nu pot să opresc un jucător. Cu toţii muncim şi contează câţi bani câştigă. Afară poate să plece liber, dacă vrea să rămână la noi, este foarte bine. Pentru el am făcut acest contract. La noi în ţară doi ani doar la noi poate să joace.

După aceea, dacă are o ofertă foarte bună de afară, decide el. Normal, mi-ar plăcea să rămână, avem treabă de făcut. Dar dacă vine o ofertă cu bani foarte mulţi, nu poţi să refuzi”, a spus Gică Hagi la Fanatik Superliga.

O ofertă are și Constantin Grameni, care este dorit de Rapid.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed