Gică Popescu l-a contrat pe Săpunaru! Ce l-a nemulţumit pe fostul căpitan al naţionalei: ‘Petrolul a jucat pe același gazon’

Gică Popescu l-a contrat pe căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru! Acesta a dat vina, la finalul meciului de la Ploieşti, pe gazonul prost de pe arena Ilie Oană, dar şi pe faptul că Petrolul s-a apărat tot meciul.

Petrolul – Rapid 1-0 a fost un meci care l-a scos din sărite pe Săpunaru. Gică Popescu l-a contrat însă pe căpitanul din Giuleşti.

Gică Popescu l-a contrat pe Săpunaru!

Gică Popescu nu a ratat ocazia de a-i da replica lui Săpunaru după Petrolul – Rapid, scor 1-0. La finalul meciului de pe „Ilie Oană”, căpitanul celor de la Rapid a vorbit în termeni duri despre gazon. „Am încercat 90 de minute să atacăm, pe un teren impracticabil pentru Liga 1. Așa suntem noi în România, nu putem să aranjăm un teren de fotbal”, a spus Săpunaru, care a criticat şi modul în care au jucat prahovenii. Petrolul s-a apărat tot meciul, cu 10 jucători, a fost acuzaţia lui Săpunaru

„Săpunaru era puțin iritat. Eu știu că gazonul de la Ploiești e printre cele mai bune din Liga 1. Poate în seara asta nu a arătat cum știam eu. Dar mingea sărea. Și Petrolul a jucat pe același gazon până la urmă”, i-a răspuns Gică Popescu, în direct la PrimaSport.

Apoi, fostul mare internațional a vorbit și despre strategia defensivă a celor de la Petrolul, criticată de asemenea de Săpunaru. „Fiecare antrenor își gândește strategia în funcție de echipa pe care o are. Probabil că antrenorul de la Petrolul a considerat că dacă se apără în 5-4-1 poate obține un rezultat bun. Și a obținut”, a mai spus Popescu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Cristi Săpunaru, negru de supărare: ‘Noi suntem vinovați. Când joci cum am jucat noi este dureros’

Chindia a obținut prima victorie în acest sezon în...

Gonzalo Higuain, în lacrimi. Anunțul care i-a întristat pe fani

Gonzalo Higuain (34 de ani) a anunțat că se...

Parteneri
Recomandari