Gică Mihali şi-a găsit imediat echipă! Unde va antrena după ce a plecat de la Dinamo? Este oficial

Gică Mihali şi-a găsit imediat echipă! S-a aflat unde va antrena fostul fudaş după ce a plecat de la Dinamo. A fost deja prezentat oficial. Mihali a plecat de la Dinamo, iar acum câinii sunt conduşi de Iulian Mihăescu și Ionel Augustin.

Gică Mihali a semnat deja cu noul club, unde a și fost prezentat. Noua sa formație este Dunărea Călărași, cu care a semnat un contract pentru următorii 3 ani. Anuțul a fost făcut public chiar de club într-un comunicat postat pe pagina oficială de facebook.

Mihali a pregătit în sezonul trecut echipa U19 a lui Dinamo, iar la nivel de seniori a mai pregătit printre altele pe CS Balotești sau CS Mioveni. Formația din Călărași urmează să evolueze anul viitor în Liga 3, după ce a retrogradat din liga secundă la capătul ultimei stagiuni.

Mihali a recunoscut că și-ar fi dorit să rămână la conducerea „câinilor”, însă s-a lovit de un moment delicat, care l-a făcut să ia în calcul plecarea. „Nu m-am eliberat. Așa a fost situația, ce să fac. Nu mă simt mai liniștit, mi-ar fi plăcut să rămân. E Dinamo, echipa mea de suflet. Am trecut printr-un moment mai dificil. Eu trebuia să iau o decizie și dacă n-am putut aia a fost. Eu n-am fost antenor la Dinamo, am fost întâmplător acolo.

Am început pregătirea de două săptămâni și a trebuit să iau o decizie clară, care nu s-a putut lua însă. Dacă într-o echipă nu există reguli… Nu se poate ca la o echipă să facă fiecare ce vrea. Au apărut tot felul de tâmpenii. Mi-e rușine. Le-am spus și lor: ‘D-aia suntem unde suntem astăzi. Dacă nu sunteți un grup, nu aveți nicio șansă’.

Am avut o întâlnire cu Zăvăleanu, i-am spus care este situația. Mi-a zis că o să mă întorc la U19 și i-am zis că nu mă întorc, nu se mai poate”, a spus Mihali, conform Digisport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari