Gică Hagi s-a dezlănţuit! Anunţ grav al antrenorului de la Farul. Ce sunt obligaţi să facă jucătorii săi

Gică Hagi s-a dezlănţuit! Anunţ grav al antrenorului de la Farul. Ce sunt jucătorii obligaţi să facă.

Gică Hagi a prefațat meciul cu Dinamo de vineri seara din etapa a 10-a din Superliga.

Gică Hagi s-a dezlănţuit!

Gică Hagi a vorbit despre numele Dinamo în fotbalul românesc. Hagi este conștient că trebuie să se pună pe poziții dacă vrea ca echipa lui să-și atingă obiectivul în meciul cu Dinamo, să obţină cele 3 puncte.

“Este un meci  contra unui adversar cu o tradiţie importantă, cu o istorie importantă. Trebuie să ne ridicăm nivelul ca să putem să aspirăm la obiectivele noastre de a încerca să luptăm, să încercăm să facem un rezultat foarte bun, să încercăm să venim cu victoria la Constanţa.

Sper să facem un meci bun, pentru că întâlnim o echipă care e foarte bine organizată, care creşte de la meci la meci, care arată bine în ultimul timp, o echipă care uşor, uşor îşi doreşte să se dezvolte, să ajungă la ce a fost înainte, un club de mare tradiţie, o echipă puternică, care merită tot respectul nostru.

Din punctul meu de vedere, e un club mare, dar noi trebuie să fim noi, să încercăm să ne impunem, să dictăm ritmul şi intensitatea jocului să fim aceeaşi echipă care am obişnuit în ultima perioadă şi când spun ultima perioada mă refer la ultimul an”, a spus Gică Hagi.

Hagi dă lovitura la Farul

Gică Hagi e gata să-l vândă pe Enes Sali pe o sumă uriașă. FC Dallas, formaţie din MLS, îl dorește pe jucătorul de 17 ani al campioanei. Sali a fost transferat de Academia lui Gică Hagi în vara lui 2018, de la juniorii Barcelonei. Jucătorul a fost promovat la prima echipă în 2021.

Oficialii americani şi cei ai campioanei poartă negocieri intense, pentru a stabili cum se va produce transferul jucătorului, potrivit gsp.

Sursa citată anunţă că neînţelegerile dintre cele două părţi au apărut în privinţa sumei de transfer. Americanii vor să-i plătească trei milioane de euro lui Gică Hagi.

De asemenea, FC Dallas vrea să-l transfere definitiv pe Enes Sali. Texanii sunt gata să-i ofere jucătorului un salariu de două milioane de euro şi un contract valabil pe patru sezoane.

Enes Sali a fost născut în Canada şi tot acolo a început să joace fotbal, la academia celor de la Woodbridge. În acest sezon, puştiul a bifat nouă meciuri la Farul, reuşind să marceheze şi un gol. Mijlocaşul a prins 22 de meciuri în stagiunea în care constănţenii au câştigat titlul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed