Scandal uriaş la Dinamo! Ovidiu Burcă, în conflict cu şefii clubului. Replică pe măsură înaintea meciului

Scandal uriaş la Dinamo! Ovidiu Burcă, în conflict cu şefii clubului. Replică pe măsură înaintea meciului.

Ovidiu Burcă a avut un mesaj pentru Andrei Nicolaescu, după ce acesta a pus la îndoială prestația „câinilor roșii” în meciul cu FCU Craiova, scor 0-1 pentru olteni.

Scandal uriaş la Dinamo!

În conferința de presă premergătoare meciului de vineri seara cu Farul, Ovidiu Burcă a ținut să spună că jucătorii vor fi agresivi. Nu s-a referit neapărat la contactele fizice, ci la anumite aspecte tehnico-tactice pe care fotbaliștii trebuie să le îndeplinească pe teren.

„Trebuie mai multă răutate, dacă așa zice domnul Nicolescu (n.r. – râde). În fotbal sunt de acord că trebuie să fim mai agresivi. Când vorbim de agresivitate în fotbal, toată lumea se gândește la bătaie, la contact fizic.

A fi agresiv nu înseamnă asta, cred eu, ci a avea un timp foarte scurt în care să treci dintr-o stare în alta. A fi agresiv pe tranziții, a avea mingea, a ataca spațiile cu și fără minge.

Fotbalul nu înseamnă luptă fizică, ci creativitate, curaj. Ajungem destul de bine în zona 2. Ne lipsește agresivitatea pentru a ajunge la finalizare în zona 3”, a declarat Ovidiu Burcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed