Scandal uriaş în Superliga! Un fost stelist rupe tăcerea. Cum a fost jignit de un arbitru, în timpul meciului

Scandal uriaş în Superliga! Un fost stelist rupe tăcerea. S-a aflat cum a fost jignit de un arbitru, în timpul meciului. Este o nouă dovadă că fluieraşii din România îi privesc de sus pe jucători.

Arbitrii din Superliga au scăpat de sub control! Gestul de neiertat al unuia dintre cei mai titrați centrali. Detaliile ies la iveală.

Scandal uriaş în Superliga!

Florin Gardoș, fost internațional, a detaliat cum a fost jignit de către Radu Petrescu, ”centralul” din București.

Războiul dintre fotbaliști și arbitri a revenit în prim plan în fotbalul românesc, în urma erorilor de judeţ comisee de către Istvan Kovacs și Sebastian Colțescu, în partidele CFR Cluj – Petrolul Ploiești (1-0), respectiv Farul – FCSB (0-1).

Florin Gardoș nu s-a putut abține când a văzut ce atitudine au abordat arbitrii
în cele mai recente partide ale Superligii și a ieșit în față cu propria poveste tulburătoare, conform Fanatik.

Pe vremea când activa la Academia Clinceni, Radu Petrescu l-a jignit acid pe Florin Gardoș, spunându-i că este ”o pușcărie de fotbalist”.

„Am avut și eu destule clinciuri cu arbitrii. Radu Petrescu mi-a zis mie că-s pușcărie de fotbalist. Pe vremea când eram la Clinceni. Așa mi-a zis, că-s pușcărie de fotbalist. Ce să mai, poți să mai zici ceva?

Mi-a zis asta în timpul meciului. Am reacționat urât, l-am înjurat și nu mi-a dat cartonaș, dar mi-a zis că-s pușcărie de fotbalist. Cine e de vină aici, el că nu mi-a dat roșu?

Asta e reacție de arbitru profesionist? Îi spui că e pușcărie de fotbalist sau îi dai roșu? Îmi dăduse galben. El a fost conștient că îmi dăduse un galben foarte prostesc”, a dezvăluit Florin Gardoș.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed