Gică Hagi face un scandal uriaş! Adrian Mazilu, mărul discordiei. Dezvăluiri despre plecarea jucătorului la Brighton

Gică Hagi face un scandal uriaş! Adrian Mazilu, mărul discordiei. Dezvăluiri despre plecarea jucătorului la Brighton. Antrenorul celor de la Farul s-a dezlănţuit pur şi simplu la finalul meciului cu Dinamo.

Gică Hagi nu s-a bucurat deloc pentru victoria în faţa lui Dinamo. S-a enervat crunt din cauza zvonurilor în privinţa lui Adrian Mazilu.

Gică Hagi face un scandal uriaş!

Cristian Cernodolea, avocat sportiv, a spus clar. Adrian Mazilu nu va avea nicio şansă la Brighton. Urmează să fie împrumutat de la echipa din Premier League. Aceste dezvăluiri l-au scos din sărite pe antrenorul Farului, Gică Hagi.

Mai mult, Hagi a spus clar. Singura ofertă pentru Mazilu a fost chiar cea de la Brighton. „Nu are nicio legătură acea persoană cu Mazilu. Vorbeşte prostii acest om. Nu a avut nicio legătură. Lucrurile s-au făcut prin altcineva. Vrea să aibă lumea treabă cu el. Avocat care vorbeşte numai prostii. Nu a fost la Brihton.

Stă şi se bagă în seamă. Nu are nicio legătură cu transferul. Singura cifră şi adevărata ofertă a fost de la Brighton. Restul au fost vorbe. Aşa spun şi eu apoi rămân cu vorbele”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed