Anunţul serii făcut de vedeta lui Gică Hagi! Ce i-a transmis antrenorului Farului. S-a aflat la finalul victoriei cu Dinamo + Noul obiectiv al campioanei

Farul a câștigat meciul cu Dinamo, scor 2-0, chiar dacă oamenii lui Gică Hagi au rămas în 10. Adrian Mazilu, cel care a ajutat la al doilea gol, spune că i-a urmat sfaturile lui Hagi și a reușit să facă un meci bun.

În minutul 90, Mazilu a primit balonul balonul în careu, a încercat să-l așeze pentru gol, dar s-a răzgândit și i-a pasat lui Vînă, care a marcat.

„E bine că am câștigat acest meci. Ne-am motivat bine. A fost un teren foarte greu. Noi ne-am făcut treaba, chiar și cu un om în minus.

Mister mi-a spus că îmi lipsește ultima pasă, m-am ambiționat și am reușit. La gol, eu nu știu dacă a fost fault. Eu am continuat faza.

Am avut o perioadă grea, am avut nevoie de odihnă. De la zi le zi trebuie să creștem.

(Brighton) Nu știu nimic. Merg în iarnă și vedem acolo. Nu știu nimic acum. ca să joc acolo treebuie să am evoluții bune aici”, a declarat Adrian Mazilu după meci.

„Am luptat pe un teren impracticabil”

„Aveam mare nevoie de această victorie. Am luptat pe un teren impracticabil. S-a văzut spiritul de luptă. Am jucat cu un om în minus foarte mult, dar am reuşit. Nu ai cum să stai pe picioare pe un asemenea teren. Deocamdată nu am făcut nimic. E doar o victorie. Sperăm la cât mai multe victorii. Cupa e un obiectiv pentru noi. Îmi dă încredere golul, să joc bine nu doar reuşitele. La exigenţele lui Mister mai avem mult de lucru, dar sperăm să o ţinem pe această linie”, a spus și Ionuț Vînă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed