Georgina Rodriguez, în lacrimi. Iubita lui Ronaldo face dezvăluiri șocante: A trecut printr-o dramă uriaşă / Foto

Georgina Rodriguez, în lacrimi. Iubita lui Ronaldo face dezvăluiri șocante: A trecut printr-o dramă uriaşă. Acum s-a decis să facă dezvăluiri complete dintr-un trecut extrem de dureros.

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, a vorbit despre decesul fiului său. Aceasta a născut în anul 2022 de gemeni dar, din păcate, unul dintre aceștia a decedat la naștere.

La aproape un an de la tragicul eveniment, tânăra femeie a vorbit despre clipele cumplite prin care a trecut, dar și despre cum a fost afectată.

Georgina Rodriguez este foarte afectată

Georgina Rodriguez este în continuare foarte afectată de moartea unuia dintre copii. Partenera lui Cristiano Ronaldo a fost de acord să vorbească despre acest subiect, dar nu a putut să-și stăpânească lacrimile.

„Peste 40 de milioane de oameni mă urmăresc, dar nimeni nu știe cum mă simt. A fost cel mai greu moment din viața mea. Viața e grea, dar viața trebuie să meargă mai departe. Am motive să trec mai departe și să fiu puternică.

Cris (n.r. Cristiano Ronaldo) m-a încurajat foarte mult. Mi-a spus ‘Gio, continuă să-ți faci treburile, te va ajuta’. Prioritatea mea este reprezentată de familie și copii. Sunt fericită și recunoscătoare pentru ce am”, a povestit Georgina.

Adevărul despre relația dintre brunetă și Ronaldo

Iubita lui Cristiano Ronaldo a vorbit și despre relația pe care o are cu super-starul lusitan. Aceasta a povestit că nu a fost niciodată înconjurată de lux, iar trecerea la noul stil de viață a fost de-a dreptul șocantă.

„Prima dată când am fost acasă la Cristiano m-am pierdut când m-am dus la bucătărie după apă. Câteodată mi-a luat și mai bine de jumătate de oră să mă întorc în sufragerie pentru că nu știam drumul. Locuința era atât de mare, eram obișnuită să locuiesc în apartamente mici”, a mai povestit bruneta, în cadrul unui documentar.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed