Partenera lui Cristiano Ronaldo uimeşte din nou! Cum a putut să apară Georgina Rodriguez în plin scandal/ Foto

Partenera lui Cristiano Ronaldo și-a luat prin surprindere fanii cu ultimele postări. Bruneta s-a mutat în casă nouă și a ținut să posteze câteva imagini dedicate mai ales femeilor. Asta în condițiile în care în ultimele zile mai multe domnișoare susțin că ar fi avut relații cu partenerul său.

Iubita portughezului le-a arătat celor interesați o parte din colecția sa de pantofi. 

Georgina Rodriguez este destul de ocupată în aceste zile și nu pare deranjată de scandalul în care este implicat partenerul său. Mai multe femei spun că s-ar fi iubit cu acesta în ultimii ani.

Partenera fotbalistului este preocupată de  lansarea celui de-al doilea sezon al serialului său documentar de pe Netflix, „I am Georgina”. Filmul se va difuza pe 24 martie.

Primul sezon a fost lansat în 2022 și vorbește despre viața de lux a brunetei, ca mamă, influencer, femeie de afaceri și parteneră a lui Cristiano Ronaldo.

Iubita lui Ronaldo a primit o veste dură. Ce ar fi făcut fotbalistul

În ultimele zile mai multe femei au susținut că ar fi avut relații cu portughezul. Starul ar fi înșelat-o pe Gerogina în 2015 cu Daniella Chavez, un model de origine ciliană.

Tânăra a povestit că a întreținut relații intime cu fotbalistul. Aceasta a menționat că Ronaldo nu a avut deloc rețineri pentru că are o relație de ani buni cu Georgina Rodriguez.

„Daca cineva întreține relații intime cu o alta persoană care nu este partenerul tău, dar este o persoana liberă ca spirit și minte, se numește infidelitate. Asta mi s-a întâmplat mie cu Cristiano. A fost doar o partidă de amor cu permisiunea mea, nu a lui. Partidele de amor libere există”, a spus tânăra, pe rețelele de socializare.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed